Το όνομά της είναι Emilia Clarke και είναι παγκοσμίως γνωστή για το ρόλο της στην πολύ επιτυχημένη σειρά Game of Thrones. Αυτό που μας κάνει εντύπωση στη συγκεκριμένη σταρ είναι η λάμψη που εκπέμπει το πρόσωπό της και εντός και εκτός τηλεοπτικής οθόνης. Δες ποια είναι τα μυστικά της ομορφιάς της...

“Έχω πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα και έτσι δυσκολεύομαι πολύ να βρίσκω προϊόντα καθώς το δέρμα μου αντιδράει σε πάρα πολλά από αυτά. Καθαρίζω, τονώνω και ενυδατώνω το πρόσωπό μου δύο φορές την ημέρα, κάθε μέρα. Μπορεί να έχω γύρισμα ή να διασκεδάζω όλη νύχτα με τους φίλους μου - μπορώ να μεθύσω πάρα πολύ - αλλά και πάλι θα ξεβαφτώ και θα καθαρίσω το πρόσωπό μου”, είπε η Emilia σε συνέντευξή της αποδεικνύοντας πόσο σημαντικός είναι ο καθημερινός καθαρισμός και η ενυδάτωση για την επιδερμίδα μας.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό το αντηλιακό, το οποίο η Emilia Clarke δεν ξεχνάει ποτέ, καθώς αυτό είναι που προλαμβάνει τις ρυτίδες από τον ήλιο, τα σημάδια και όλα τα κακά που μπορεί να πάθει η επιδερμίδα σου από τις ηλιακές ακτινοβολίες.