Μετρημένος πάντα ο Γιώργος Μαργαρίτης και σε ζωή και σε πολλές κουβέντες, μίλησε στην real για μια από τις ελάχιστες φορές που το αποφάσισε.

«Αυτός που φαίνομαι είμαι» είπε και «δεν έχω κανένα προσωπείο άλλο... θα έλεγα ότι είμαι τελειομανής σε πολλά πράγματα. Και ανυπόμονος. Όταν λέω ότι θέλω κάτι τώρα, το θέλω τώρα και όχι αύριο. Γιατί σήμερα έχουν παραγίνει τα πράγματα και όλοι αναβάλλουν για αύριο. Στο «αύριο» τελειώνουν όλα και δεν γίνεται τίποτα. Ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει σήμερα... Τι άλλο να πω για τον εαυτό μου; Δεν με συγκινεί να έχω μάσες-χάψες δυνατές. Περνάω και με ένα κομματάκι ψωμάκι και λίγο τυρί. Λιτά. Και δυο μέρες να περάσουν και να μη φάω τίποτα, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Με μια δική του φιλοσοφία αποδοχής μίλησε για το πώς ορίζει τα λάθη των άλλων. «Κοίταξε...» είπε προσεκτικά, «δεν μπορώ να εντοπίσω ποια είναι τα λάθη. Υπάρχουν ανθρώπινες καρδιές που δεν έχουν δύναμη. Καρδιές αδύναμες και δεν μπορούνε να κάνουνε κράτει. Δεν μπορούν να προφυλάξουνε κάποια πράγματα. Ούτε καν την ίδια τους την υγεία και την ισορροπία».