Οι ωραίες στιγμές για τους λάτρεις του κυνηγιού στη χώρα μας, τελείωσαν. Η κυνηγετική περίοδος για το θηρευτικό έτος 2013 – 2014, διήρκεσε από τις 20 Αυγούστου 2013 ως τις 28 Φεβρουαρίου 2014, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κατ’ εξαίρεση της παραπάνω γενικής ρύθμισης επιτράπηκε η θήρα του αγριοκούνελου μέχρι τις 10 Μαρτίου 2014. Τώρα οι κυνηγοί οφείλουν δια νόμου να αποσυρθούν και να αφήσουν την πανίδα να επανέλθει!

Σε αυτά τα πλαίσια, οι πέρδικες, οι μπεκάτσες τα κουνέλια και οι λαγοί μπορούν να κυκλοφορήσουν ξανά, δίχως φόβο στο Λαγονήσι. Την έλευση αυτής της νέα τάξης πραγμάτων, θα εορτάσουν μουσικά οι Νέα Τάξη Πραγμάτων (ή ΝΤΠ. για συντομία) με την επερχόμενη συναυλία τους στο Friends (Λεωφόρος Καλυβίων 21, Λαγονήσι) την Παρασκευή 14 Μαρτίου.

Οι ΝΤΠ. θα τραγουδήσουν την «Απουσία», τον «Κόμπο», τη «Φρατζολίτσα» συνδυάζοντας hip hop ρυθμούς με dub, trip hop, rock ακόμα και τις «έντεχνες» μουσικές επιρροές τους, ενώ θα πουν και ένα «Παιδικό Τραγούδι» για όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά. Ζωντάνια, ρίμες, θεατρικότητα, αυτοσχεδιασμοί και χιούμορ σε μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε.

Στα decks μετά το live η Δέσποινα Κραουνάκη.

Ώρα έναρξης 22.30

Είσοδος ελεύθερη

Τηλ κρατήσεων

2291026576

Λεωφ. Καλυβίων 21, Λαγονήσι

«FRIENDS BAR» - Σημείο συνάντησης καλλιτεχνικών δράσεων

Λεωφόρος Καλυβίων 21, Λαγονήσι

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Καθημερινά από τις 8.00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ

TAGS