current views are: 1

11 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση12:25

Γιάννης Μπέζος: «Απαντώ στους συμπλεγματικούς ατάλαντους ότι θα κάνω ό,τι μου γουστάρει»!

Πυρ και μανία για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Μπέζος, μίλησε στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος για την προτίμησή του στους κωμικούς ρόλους, τις κριτικές που δέχεται αλλά και το σήριαλ «Το σπίτι της Έμμας», που πρωταγωνιστεί.

Δημοσίευση 12:25’
αρθρο-newpost

Πυρ και μανία για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Μπέζος, μίλησε στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος για την προτίμησή του στους κωμικούς ρόλους, τις κριτικές που δέχεται αλλά και το σήριαλ «Το σπίτι της Έμμας», που πρωταγωνιστεί.

Πυρ και μανία για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Μπέζος, μίλησε στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος για την προτίμησή του στους κωμικούς ρόλους, τις κριτικές που δέχεται αλλά και το σήριαλ «Το σπίτι της Έμμας», που πρωταγωνιστεί.

Ο δημοσιογράφος τον ρωτά αν τελικά οι ρόλοι που κατά καιρούς υποδύεται μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και ο πρωταγωνιστής απαντά: «Μην τους βλέπουν αυτοί οι κάποιοι που τα λένε αυτά. Οι ρόλοι του Λουί ντε Φίνες ή του Τσάρλι Τσάπλιν δεν έμοιαζαν μεταξύ τους; Έχουν βγει κάποιοι αγράμματοι και λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Η κωμωδία έχει μανιέρα, χωρίς μανιέρα δεν υπάρχει, δεν υφίσταται. Ο καθένας, λοιπόν, μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν με απασχόλησε ποτέ», δηλώνει και στη συνέχεια εξηγεί γιατί δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στους κωμικούς ρόλους:

«Στην τηλεόραση δεν υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αυτό, δεν “καίγομαι” να παίξω κάποιο δραματικό ρόλο. Αν έχω έναν καλό δραματικό και έναν εξίσου καλό κωμικό ρόλο, θα προτιμήσω τον κωμικό. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας». 

Σε ότι αφορά τη νέα σειρά του MEGA, που πρωταγωνιστεί, απάντησε: «Το Σπίτι της Εμμάς» είναι κάτι που δέχτηκα με χαρά, όχι με το ζόρι. Δεν θέλω να κάνω πράγματα που να είναι εξ’ ολοκλήρου πάνω μου, είναι πολύ κουραστικό». 

Τέλος, ο ηθοποιός δεν δίστασε να δώσει τη δική του -αποστομωτική- απάντηση σε όλους όσους σχολίασαν αρνητικά τη συνεργασία του με την κόρη του, Ηρώ Μπέζου, πάνω στο σανίδι: «Ναι, τη βοηθάω, το λέω εγώ, δεν χρειάζεται να ακούσω τα σχόλια. Εδώ βοηθάω όλο τον κόσμο, δεν θα βοηθήσω την κόρη μου; Αυτά τα λένε κάποιοι συμπλεγματικοί ατάλαντοι, αυτό να γράψετε. Απαντώ, λοιπόν, σ’ αυτούς τους συμπλεγματικούς ατάλαντους ότι θα κάνω ό,τι μου γουστάρει εμένα».


σχετικα αρθρα