Η Σβεντλάνα Μασλόφσκαγια ήταν «κουνελάκι» του Playboy, επιστήθια φίλη του 90χρονου μεγιστάνα Μπρούνο Σούμπερτ, κληρονόμου της γερμανικής ζυθοποιίας Henninger.

Η 32χρονη προκλητική καλλονή, όσο ήταν φίλη του παπουλάκου, είχε δεχτεί από αυτόν μετρητά, αλλά και αυτοκίνητα, κοσμήματα, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, γούνες, πολυτελή ρούχα και πολλά πολλά άλλα δώρα. Ο παππουλάκος, όμως, γνώρισε μια άλλη, μικρότερη καλλονή, μόλις 25 ετών και την παντρεύτηκε, ενώ άλλαξε και τη διαθήκη και έκανε τη σύζυγό του, κληρονόμο.

Φυσικά ως γερός άνθρωπος, που ζούσε και επικίνδυνα με τις πιτσιρίκες και τις έντονες συγκινήσεις, κάποια στιγμή χαιρέτισε τον μάταιο αν και πλούσιο, για τον ίδιο, τούτο κόσμο και πήγε να συναντήσει τον Κύριο. Η Σβετλάνα αποφάσισε να πουλήσει όλα του τα δώρα, αξίας 2.500.000 ευρώ και να συγχωρέσει την ψυχούλα του. Έλα όμως, που ξέχασε να πληρώσει 1.000.000 ευρώ για τα δωράκια στη γερμανική εφορία που δεν αστειεύεται και θυμίζει η μεθοδολογία της, τους ομοεθνείς της Ες Ες!

Η μικρούλα με κόστος και προσωπική θυσία έβγαλε 2.500.000 ευρώ και πας να της πάρεις το 1.000.000; Άδικο! Πλην όμως και η γερμανική δικαιοσύνη συμμερίστηκε τις απαιτήσεις της Εφορίας και για να τιμωρήσει κι άλλο, λες και δεν της έφτανε που αγκάλιαζε και ανεχόταν τον παππούλη, της επέβαλε το δικαστήριο της Φρανκφούρτης, 2,5 χρόνια, όσα και τα εκατομμύρια δηλαδή, φυλάκιση.

Σε λυγμούς ξέσπασε μόλις άκουσε την απόφαση η όμορφη γυναίκα αλλά ο δικαστής δεν ταράχτηκε από το θέαμα. Και δεν παντρεύτηκε το κελεπούρι και με κάτι ψωροδώρα την έβγαλε και της πήραν και τα λεφτά και την κλείσαμε και φυλάκα; Α! Ρε Σβετλάνα άτυχη…

TAGS