Με αυτό τον υψηλό πολιτισμικό λόγο, που καλλιεργείται στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης και δη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αποσβολωθήκαμε άλλη μια φορά από την ποικιλία απόψεων, τον προοδοευτισμό και την κομψότητα που προσεγγίζονται τα θέματα.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Maria Menounos και τη δήλωσή της ότι από τη ζωή της έχει περάσει ένας και μόνο άντρας, άνοιξε το μέγιστο θέμα του αριθμού των σεξουαλικών επαφών που έχει ή όχι μια γυναίκα πριν τον γάμο. Φυσικά πήρε τον λόγο ο παρουσιαστής, δημοσιογράφος και σύζυγος, δηλώνοντας πως:

«Δεν υπάρχει με πόσους άντρες πρέπει να έχει πάει μια γυναίκα. Καθεμία πηγαίνει με όσους θέλει. Όλως τυχαίως, όταν γνωρίζετε έναν άντρα, του λέτε ότι είναι ο τέταρτος. Γιατί έχετε την ανάγκη να πείτε ότι έχετε πάει με τρεις;». Όταν ρωτήθηκε από τους μαθητές του… ε… συγγνώμη από τους συνεργάτες του, γιατί οι άνδρες επιμένουν να ρωτούν για τους συντρόφους που είχε πριν από αυτούς μια γυναίκα, απάντησε: «Επειδή με ρωτάς επί προσωπικού, ρώτα τη Φαίη που είναι γυναίκα μου αν έχω κάνει αυτή τη συζήτηση. Ποτέ. Σαφώς δεν αρέσει σε κανέναν άνδρα η γυναίκα του να έχει περάσει μισό στρατώνα. Δεν σου λέω να είναι παρθένα, αλλά δεν μας αρέσει να την έχει περάσει η μισή Ελλάδα».

Ούτε παρθένα, λοιπόν, αλλά σχεδόν και σαφέστατα με άλλη σεξουαλική ελευθερία από τον άνδρα. Ή καλύτερα με καμία σεξουαλική ελευθερία!