Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του εφ' όλης της ύλης. Ανάμεσα σ' άλλα είπε τα πολύ ειλικρινή για:

Τον Μίκη Θεοδωράκη πως «είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για πολλούς. Είναι το άλλοθι των εταιρειών δίσκων. Τον χρειάζονται γιατί έτσι ανεβαίνει το επίπεδο». Για τη Χρυσή Αυγή θεωρεί πως «είναι μια ατυχία του ελληνικού λαού που οργανώθηκε και σχηματίστηκε σαν κόμμα και μπήκε στη Βουλή λέγοντας ότι «εσείς τώρα την ώρα που βελάζετε αρνάκια, εμείς ως λύκοι θα μπούμε στη Βουλή».

Το καλό με αυτή την ιδεολογία είναι ότι δημιουργεί αυτή την ένταση και έτσι κάνει πιο προφανές, τι ακριβώς κρύβεται από πίσω. Η ιδεολογία του ολοκληρωτισμού και του ναζισμού έχει αποτύχει εκ προοιμίου από την ιστορία». Όσο για τον Τσίπρα πιστεύει πως «είναι αυτή τη στιγμή ένα πρόσωπο καθαρό και πιστεύω ότι όλη η αριστερά εκεί προσβλέπει. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι ταμπουρωμένοι που δεν θέλουν ένα μεγάλο κόμμα». Ο Σταύρος Θεοδωράκης πάλι του είναι συμπαθής και ακόμα, όπως είπε: «τον εκτιμώ. Πιστεύω ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή για να βγουν καινούρια πρόσωπα».

Για τις αντιδράσεις που είχε δεχτεί στις συναυλίες του έχει ξαναμιλήσει αλλά τώρα είπε πως «ήταν άσχημο αυτό που πέρασα, κανείς δεν το περίμενε. Νομίζω ότι η ζωή μου η ονειρική μου χρώσταγε ένα τέτοιο γραμμάτιο». Μίλησε τέλος και για τον Αντώνη Ρέμο, τονίζοντας πως «Μου είπαν τότε πολλοί, ότι ο Ρέμος ήταν ο καλύτερος από τους νέους τραγουδιστές. Πιστεύω ότι είναι καλός τραγουδιστής ο Ρέμος. Αυτό που με έκανε και παρασύρθηκα περισσότερο από όλα είναι ότι ο Θεοδωράκης τον κάλεσε να τραγουδήσει. Και είπα ότι όλοι οι άνθρωποι ανεξάρτητα από το πώς ξεκίνησαν έχουν το δικαίωμα να διορθώσουν την πορεία τους. Δεν μου πέτυχε αυτό. Όταν τραγουδάει ο ένας και υπάρχει μια αυστηρότητα και όταν τραγουδάει ο άλλος πλακώνουν τα λουλούδια και τα τραπέζια... αυτό το πράγμα ήταν αταίριαστο».