Έχει κάνει πολλές δουλειές, όπως αυτή του ηχολήπτη και του υπαλλήλου σε δισκογραδική εταιρεία...

Όμως, αυτό που θυμάται πιο έντονα από την ζωή του ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν που παράτησε το πολιτικό της Νομικής στο οποίο σπούδαζε, για να γίνει ηθοποιός. Ποια είναι η σημερινή κατάσταση στον χώρο της τηλεόρασης; Προτάσεις για σήριαλ για παράδειγμα του γίνονται;

"Όχι, αλλά αν κάποια στιγμή στρέψεις την πλάτη σου στην τηλεόραση, την στρέφει και αυτή σιγά σιγά. Σε ξεγράφουν – και δεν τους αδικώ. Βέβαια, δεν γίνονται και σειρές πια. Και δεν γίνονται σειρές στις οποίες τα ιδιωτικά κανάλια θα πίστευαν πως είμαι πρόθυμος να παίξω, ή θα ήταν πρόθυμοι να με πληρώσουν με μια αμοιβή αρκετά μεγαλύτερη από εκείνη ενός νεότερου συναδέλφου".

Απογοητευμένος από τα πολιτικά πράγματα της χώρας, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες, αναφέρεται στους μετανάστες λέγοντας ότι κανένας μετανάστης δεν πρόκειται πλέον να έλθει στην Ελλάδα, γιατί όλοι γνωρίζουν τα οικονομικά μας προβλήματα και ξέρουν πως δεν θα βρουν δουλειά. Σε ό, τι αφορά το υλικό κομμάτι της ζωής του είναι πολύ συγκεκριμένος: "Έχουμε το σπίτι που μένουμε και δύο αυτοκίνητα, όπως μια μικροαστική προς μεσοαστική οικογένεια, δεν έχουμε εξοχικό, ενώ έχουμε και μια βάρκα. Αυτά. Και τίποτα στην τράπεζα. Κυριολεκτικά τίποτα!"