Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Βέφα Αλεξιάδου αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Αννίτα SOS», από την οποία μάλλον δεν είναι και πολύ ευχαριστημένη.

Έτσι έγραψε στις διαδικτυακές της φίλες:

«Σήμερα βρήκα την ευκαιρία, καλές μου φίλες και διάβασα τα διάφορα σχόλιά σας, θετικά και αρνητικά για την παρουσία μου στην εκπομπή της Αννίτας και σας ευχαριστώ όλες που με αγαπάτε τόσο πολύ. Ακούστε με λοιπόν. Από οποιαδήποτε περίπτωση και κατάσταση, να ξέρετε ότι μετράνε πάντα τα θετικά. Και τα θετικά της παρουσίας μου ήταν, ότι με είδατε, ότι σας έδωσα τρεις ωραίες νηστήσιμες συνταγές, που τις είδαν και πολλές νέες νοικοκυρές που δεν με ήξεραν, ότι με είδαν σε όλη την Αμερική φίλες μου που χάρηκαν πολύ, και ότι εγώ αντιμετώπισα την ειρωνεία της Αννίτας με ψυχραιμία και έκανα άψογα την παρουσίαση των συνταγών...

Η ειρωνεία της Αννίτας δεν με ακούμπησε. Που έπεσε η υπόληψη και η αξιοπρέπεια μου; Σ' εσάς που με ξέρετε χρόνια; Αλίμονο αν συνέβη κάτι τέτοιο. Τόση είναι η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μου έχετε; Στην Αννίτα βγήκα για εσάς και όχι για να προβληθώ και να ανεβάσω την αναγνωρισιμότητά μου. Δόξα τω Θεώ με ξέρει όλος ο κόσμος, γνωρίζοντας καλά ποια είμαι και δεν θα μπορούσαν ούτε 40 Αννίτες να τους αλλάξουν γνώμη. Σας ευχαριστώ που με αγαπάτε, να 'στε καλά και καλό βράδυ».

Αγάπη για όλο τον κόσμο λοιπόν…