Η Σίσσυ Φειδά σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό μίλησε για την κόντρα της με τη Φαίη Σκορδά...

"Γιατί δεν ρωτάτε την ίδια; Όσο καιρό είμαι στην τηλεόραση, δεν έχω επιτεθεί σε κανέναν. Μάλλον εκείνη μου επιτίθεται", δήλωσε η Σίσσυ.

Σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί η κόντρα των δυο κυριών είχε ξεκινήσει όταν ακόμα η Φαίη παρουσιάζε μεσημεριανή εκπομπή στο Alter και η Σίσσυ Φειδά αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια σχολιάζει για το περιστατικό: "Είναι αλήθεια. Ήμουν σε κάποια εκδήλωση και, όταν με πλησίασε η κάμερα, δεν δέχτηκα να κάνω δηλώσεις".

Για τον αν θα μιλούσε με την Φαίη αν την συναντούσε κάπου τυχαία απάντησε: "Δεν έχουμε κάτι κοινό να πούμε. Μιλάω σε όλο τον κόσμο, αλλά με ενοχλεί η εμπάθεια. Όταν κάποιος δείχνει αδικαιολόγητη εμπάθεια, εκμεταλλευόμενος το βήμα το οποίο έχει, έχω κι εγώ το δικαίωμα της επιλογής, δηλαδή, αν θέλω να την "τροφοδοτήσω" ή όχι. Η ύπαρξή μου δεν ολοκληρώνεται με το να συμμετέχω σε μεσημεριανά και πρωινά. Αν κάποιος έχει κάτι να πει, ας το τεκμηριώσει με στοιχεία. Σε κακόβουλα σχόλια, τύπου "φοράει Valentino και πηγαίνει στους φτωχούς", επειδή είναι αναληθή, δεν θέλω να συμμετάσχω".