Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η καλεσμένη της ημέρας στο «Πρωινό mou», το πρωί της Δευτέρας, και μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού για τις σχέσεις με τους συνεργάτες της, την Ελένη Μενεγάκη, τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί, ενώ δεν δίστασε να κάνει σημαντικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Στην αρχή της συνέντευξης και με αφορμή τη σχέση της με την αδελφή της, η Τζένη Μπαλατσινού ρώτησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν θα ήθελε να κάνει σύντομα παιδιά, δεδομένου ότι ακόμα είναι νέα. Η παρουσιάστρια του Alpha, αποκάλυψε: «Ήμουν πολύ κοντά στο να κάνω παιδί, όταν ήμουν 21 ετών και το προσπαθούσα πολύ. Ναι... Ήμουν πολύ κοντά και στον γάμο. Όλα είναι καρμικά, αν τελικά μου συνέβαινε δεν θα το μετάνιωνα. [...] Ήμουν πολύ ερωτευμένη τότε και ο σύντροφός μου ήταν 11 χρόνια μεγαλύτερός μου» είπε, με την οικοδέσποινα του «Πρωινό mou» να ρωτάει για ποιο λόγο τελικά χώρισαν.

«Χωρίσαμε για άλλους λόγους. Μου συνέβη ένα σοβαρό ατύχημα, τράκαρα με ένα βυτιοφόρο. Ήταν ολική η καταστροφή του δικού μου αυτοκινήτου και συνέβη την ημέρα των γενεθλίων μου. Έζησα κατά τύχη... Ο τρόπος, λοιπόν, που εξελίχθηκαν τα πράγματα στη σχέση, δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών μου. Μου απέξειδε ότι ήταν ένας άνθρωπος στον οποίο δεν μπορούσα να βασιστώ, τελικά», εξομολογήθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πώς, όμως, αντιμετωπίζει η ίδια τις αρνητικές κριτικές; Έχει νιώσει ότι δυσκολεύεται να το διαχειριστεί; «Δεν έχω νιώσει ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ, απλώς μερικές φορές έχω φτάσει κοντά στα όριά μου. Δεν θυμώνω, απογοητεύομαι ή στενοχωριέμαι. Μπήκα, όμως, στον χορό και θα χορέψω», δήλωσε χαρακτηριστικά.