Στο Hilton σε ένα σκηνικό που είχε μια υπερδόση από... Χόλιγουντ έδωσαν το παρών 80 περίπου δημoσιογράφοι το μεσημέρι της Παρασκευής, προκειμένου να ενημερωθούν από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 για τα πάντα σχετικά με το νέο τους μουσικό project, «The Voice».

Αυτοχαρακτηρίζοντας το νέο τους show ως «παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο που ήρθε και στην Ελλάδα» η κριτική επιτροπή του μουσικού παιχνιδιού (Βανδή - Ρέμος - Κουινέλης - Ασλανίδου) αλλά και ο παρουσιαστής του show, Γιώργος Λιάγκας, εξήγησαν όλες τις επόμενες διαδικασίες που θα επακολουθήσουν στο παιχνίδι ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί μονιασμένοι και αγαπημένοι, ανταλλάσσοντας φυσικά και τις απαραίτητες φιλοφρονήσεις.

Στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας χαρακτήρισε τη Φαίη Σκορδά ως «την καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια» (αλίμονο και αν δεν παινέψεις το σπίτι σου) ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη με τη σειρά της είπε τα καλύτερα για τον παρουσιαστή του show, εξηγώντας πως είναι από τους πιο ιδανικούς παρουσιαστές για την παρουσίασή του. (jackpot πετύχατε, μην το συζητάτε)

Και οι φιλοφρονήσεις συνεχίστηκαν στους ίδιους -αμείωτους- ρυθμούς. Οι δε ξένοι ορισμοί στη συνέντευξη Τύπου έδιναν και έπαιρναν: press conference, press junket, round tables και η αγγλική ορολογία δεν είχε τέλος.

Κανάλι copy - paste των αντίστοιχων ξένων, ο ΑΝΤ1...

TAGS