Η σημαντική ηθοποιός και κριτής του «Your Face Sounds Familiar» δεν αποδέχτηκε τις κριτικές που της έγιναν όχι για την υποκριτική της ή τις σπουδές της, αλλά για την παρουσία της στους κριτές του σόου.

Στην προσωπική της σελίδα στο Facebook φιλοξένησε ένα οργίλο κείμενο που λέει πως: «Και ενώ για άλλη μια φορά διάφοροι ειδικοί διαλαλούσαν τα χάλια μου σε όλα τα επίπεδα, καθότι έχουν την μόρφωση, όπως πτυχίο με άριστα από την Κρατική σχολή χορού, πτυχίο με άριστα από το θέατρο Τέχνης και σπουδές με τους σπουδαιότερους δασκάλους στο ωδείο Αθηνών, με σπουδές στο εξωτερικό, που εγώ τα έχω και τα απέκτησα με πολύ κόπο και θυσίες...

... Ήρθε ο Σέρτζιο Μπέλμπελ, ο μεγάλος και σπουδαίος συγγραφέας παγκοσμίου φήμης να μου θυμίσει ότι κάτι αξίζω κι εγώ, λέγοντάς μου ότι μόνο τέσσερις ηθοποιούς έχει συναντήσει στον κόσμο που να ερμηνεύουν τα έργα του τόσο υπέροχα και άλλα πολλά κολακευτικά σχόλια, που επειδή στην πραγματικότητα είμαι σεμνός άνθρωπος (θέλω να πιστεύω) δεν μπορώ να τα πω. Ουδείς Προφήτης στον τόπο του. Καλημέρα!».

(σ.σ: και πρωταγωνίστρια και κριτής και προφήτης;)