Φορώντας σέξι εσώρουχα και καοϋμπόικες μπότες ποζάρει η όμορφη ηθοποιός Amanda Seyfried στο περιοδικό «W» του Απριλίου, σε μια από τις πιο σέξι φωτογραφήσεις που έχει κάνει ποτέ.

Η 28χρονη από την Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών πρωταγωνιστεί στο κωμικό γουέστερν «A Million Ways to Die in West» του σκηνοθέτη του «Ted» Seth MacFarlane. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από έναν αγρότη, ο οποίος δειλιάζει σε μια μονομαχία με όπλα, με αποτέλεσμα η γυναίκα του να τον παρατήσει για κάποιον άλλο.

Τότε εκείνος γνωρίζει τη σύζυγο ενός παρανόμου, η οποία αναλαμβάνει να του μάθει την τέχνη της μονομαχίας. Εκείνος αρχίζει και την ερωτεύεται. Μέχρι όμως τη στιγμή που εμφανίζεται ο σύζυγός της και ξεκινούν τα προβλήματα! Τα γυρίσματα για το «A Million Ways to Die in the West» έχουν ήδη ολοκληρωθεί, και η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου 2014.

Η Seyfried είναι ζευγάρι από τον Οκτώβριο του 2013 με τον 35χρονο Αμερικανό ηθοποιό Justin Long, ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε μακροχρόνιο δεσμό με την Drew Barrymore.