Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Να διευκρινίσω πως αυτό την σταχυολόγηση φράσεων από συνεντεύξεις την έκανα για καμία 15αρια χρόνια, κάθε εβδομάδα, για λογαριασμό του αείμνηστου Down Town. Με 'πιασε ένα κάτι, ένιωσα σαν την Ψυχράμη στο «Κάτω Παρτάλι» και ενώ άλλο ξεκίνησα να γράψω, αυτό μου βγήκε. Διαβάστε υπεύθυνα…

Τάσος Χαλκιάς - πρωταγωνιστής: «Λαμβάνω μέρος σε κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ, παρά τις μειώσεις και τον πολύ χαμηλό μισθό. Για ποια λεφτά μιλάμε, λοιπόν; Ντρέπομαι και να πω τα χρήματα που παίρνω»… αν και κανονικά θα έπρεπε να ντρέπεται να ακούσει τα λεφτά που παίρνουμε όλοι οι υπόλοιποι στην χώρα!

Γιώργος Καπουτσίδης – ταλεντάρα: «Για να παρουσιάσω τη Γιουροβίζιον δεν πληρώθηκα». Ούτε εγώ γιατί να τη δω, ρε γαμώτο!

Δέσποινα Βανδή – αγαπημένη: «Για να παρουσιάσω την Γιουροβίζιον, όχι, δεν πληρώθηκα». Μ' αυτά και μ' αυτά θα βαφτίσουν όλα τα αφεντικά τα μαγαζιά Γιουροβίζιον και θα μας ζητάνε να δουλεύουμε τσάμπα. (Για την Ελλάδα και το ελαφρύ τραγούδι ρε γαμώτο και ναι, τώρα θα ρίξω το μέταλλο στα καλούπια αφεντικό!)

Γιώργος Καπουτζίδης – σεναριογράφος, ηθοποιός, παρουσιαστής, εθελοντής: «Προτιμώ να είμαι εγώ κακοφωτισμένος, αλλά να πληρώνονται οι τεχνικοί και οι εργαζόμενοι». Μήπως και αυτοί το 'καναν τσάμπα εξού και μείνατε αφώτιστος, Γιώργο;  

Σύζυγος, συμπαράστασης Φαίης Σκορδά - σταρ: «Για το "The Voice", πληρώνομαι τυπικά. Παίρνω χρήματα πρωτοεμφανιζόμενου παρουσιαστή». Εδώ πρωτοεμφανιζόμενου, όμως, ή στο Λος Άντζελες;

Δέσποινα Βανδή – Δεσποινάρα: «Είχα προτάσεις, αλλά όπως είχα πει στον Λάτσιο, θα έκανα τηλεόραση όταν ερχόταν το "The Voice" στη χώρα. Και το έκανα. Όχι για τα λεφτά. Άλλωστε τώρα η τηλεόραση δεν έχει λεφτά». Καλά! Θα ζητήσω δανεικά, από το ραδιόφωνο!

Ευαγγελία Αραβανή – όμορφη πολύ (εχθρός): «Δεν υπάρχει αξιοκρατία στην τηλεόραση και καλό είναι να λέμε την αλήθεια». Και καλά που δεν υπάρχει αξιοκρατία, που δεν υπάρχουν λεφτά είναι το θέμα κυρά Ευαγγελία μου!

Τάσος Χαλκιάς - χαμηλόμισθος: «Δεν θέλω να μελλοντολογώ, ειδικά τέτοιες εποχές, όμως στο «Κάτω Παρτάλι» μας περιμένουν πολύ όμορφα πράγματα»… και ίσως καμία αυξησούλα!

Δέσποινα Βανδή – εθελόντρια επίσης: «Αν πείραξε που με είπε άνεργη ο Ρέμος; Όχι βέβαια. Άνεργη ναι, αλλά εκ πεποιθήσεως». Έχουμε ανέργους εκ πτωχεύσεως εταιρείας, εξ απολύσεων, εκ περικοπών, αλλά εκ πεποιθήσεως επίδομα δεν αναγνωρίζεται! Μη το δοκιμάσατε μόνοι σπίτι σας, αν δε σας λένε Βανδή!

TAGS