Είναι μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες και είναι ωραιότατο δείγμα της Μεσογειακής καλλονής. Ο λόγος για την Ελένη Φιλίνη, sexsymbol των '80s, που κάνει μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση με την συμμετοχή της στο «Κάτω Παρτάλι».

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό You μιλάει για όλα όσα αφορούν στη ζωή της. Ανάμεσα σ' άλλα λέει πως «το να σε αγαπάνε είναι καλό. Αν είναι ένας άντρας ζηλιάρης, ζηλεύει όπως και να έχει. Άλλωστε όταν είσαι ερωτευμένος, ζηλεύεις» και συνεχίζει τονίζοντας πως «έχω ερωτευτεί και με έχουν ερωτευτεί. Αλλά πάντα μπορεί να υπάρξει κάτι παραπάνω». 

Παραδέχεται πως έχει φτάσει τρεις φορές στα πρόθυρα του γάμου, αλλά δεν το έκανε. «Δεν είμαι κατά του γάμου, απλώς είμαι άνθρωπος που βλέπει το μετά. Στη ζωή μου, σε πιο μικρή ηλικία, έψαχνα το ιδανικό, που δεν υπάρχει, φυσικά. Δεν ήθελα να παντρευτώ, να κάνω ένα παιδί και να χωρίσω». Όσο για το αν έχει μετανιώσει που δεν απέκτησε παιδί, λέει πως «καθόλου. Η μητέρα μου έλεγε: «Αν κάνεις παιδί ο εαυτός σου θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Αλλιώς κάτσε μόνη σου και πέρνα μια χαρά»… Και εγώ το ακολούθησα…»…