Υπήρξε αισθησιακό σύμβολο της δεκαετίας του '80 και μια ζουμερή, χωρίς ταμπού γυναίκα, η Ισμήνη Καλέση, όπου διατηρεί όλη της τη γοητεία, όπως την είδαμε, πρόσφατα, καλεσμένη στα Καρντάσιανς.

Ανάμεσα σ' άλλα μίλησε για την εποχή που έκανε τις βιντεοκασέτες, τις τολμηρές -για την εποχή- εμφανίσεις και φωτογραφίσεις.

«Τίποτα δεν θέλω να ξεπλύνω» είπε, «όταν ήμουν μωρό 17-18 χρονών, είχα πρωτοπάει στην Ιταλία και έβλεπα συνέχεια μπούτια κλπ στην τηλεόραση και λέω τι γίνεται εδώ; Εκείνη η τηλεόραση ήρθε εδώ τώρα. Και εσύ μου λες να ξεπλύνω αυτά τα αθώα βιντεοκασετάκια του τότε με αυτό το σίχαμα που βλέπουμε σήμερα;

Δεν ξεπλένω τίποτα! Μια χαρά ήταν! Και έβγαλα και λεφτά. Τώρα δεν πληρώνονται. Αν ψάξω στην καριέρα μου ίσως μέσα στα τότε χρόνια να υπήρχαν μία-δύο στιγμές που δεν ήθελα να τις ζήσω. Η μία είναι το 1995 την τελευταία χρονιά του Χατζηχρήστου. Ήταν μια απαίσια δουλειά. Η δεύτερη ήταν μία περιοδεία όπου κουράστηκα πάρα πολύ και είπα δεν ξανακάνω περιοδεία στη ζωή μου. «Πολίτης Γ κατηγορίας» του Γιώργου Κωνσταντίνου. Τεράστια επιτυχία αλλά κουράστηκα πολύ».