Είναι κορμάρα, πάντα σε φόρμα και έχει ένα από τα πιο γλυκά πρόσωπα της μεγάλης οθόνης η 32χρονη Jessica Biel, που δικαίως θεωρείται μια από τις πιο καυτές γυναίκες του κόσμου.

Ανάρπαστες λοιπόν, έγιναν οι φωτογραφίες της με σιέλ μικροσκοπικό μπικίνι να απολαμβάνει τα υπέροχα νερά και τον ήλιο με πολυτελές γιοτ στα Barbados. Η όμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο από τη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, συνεχίζει να διατηρεί το σέξι και καλογυμνασμένο σώμα της.

Μαζί της στις διακοπές της στα Barbados είναι και ο σύζυγός της, Justin Timberlake. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του αμερικανικού tabloid Τύπου, το ζευγάρι περνάει κρίση στον γάμο του. Ο Justin και Jessica ξεκίνησαν να βγαίνουν ως ζευγάρι τον Ιανουάριο του 2007. Αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2011 και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας έναν χρόνο μετά, στις 19 Οκτωβρίου 2012 στην Ιταλία.

Το ζευγάρι δεν έχει αποκτήσει παιδί, κάτι που σύμφωνα με τον tabloid Τύπο, είναι ο λόγος που έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση του.

TAGS