Παγκόσμια επιτυχία σημειώνει ήδη η 25χρονη καλόγρια από τη Σικελία, η οποία πρόσφατα εντυπωσίασε τους κριτές ενός τηλεοπτικού διαγωνισμού τραγουδιού ερμηνεύοντας το τραγούδι της Αλίσια Κις "No One", αναφέρουν σήμερα τα ιταλικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 13 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube μέσα σε τρεις ημέρες, η ερμηνεία της αδελφής Κριστίνα Σκούτσα χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα βίντεο της ιστοσελίδας αυτής.

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι, μάλιστα, ο αριθμός αυτός ξεπερνούσε τα 19 εκατομμύρια. Όπως γράφει η Corriere della Sera, το βίντεο του τραγουδιού του νοτιοκορεάτη ράπερ Πσάι, το "Gangnam Style", παραμένει εκείνο με τα περισσότερα χτυπήματα στο YouTube--σχεδόν δύο δισεκατομμύρια.

Ωστόσο, επισημαίνει, ότι όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα χρειάστηκαν 18 ημέρες--και όχι τρεις--για να ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια χτυπήματα.

Η αδελφή Κριστίνα, μάλιστα, δέχτηκε τα συγχαρητήρια της ίδιας της Αλίσια Κις. Η αδελφή Κριστίνα εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου The Voice of Italy, που προβάλλεται από την κρατική RAI το βράδυ της Τετάρτης. Είπε στους κριτές ότι χαίρεται που μπορεί να μοιραστεί μαζί τους το "χάρισμά" της και ότι "περιμένει στα σίγουρα πρόσκληση από τον πάπα Φραγκίσκο".

"Ποιός είπε ότι μία καλόγρια δεν μπορεί να τραγουδάει; Είναι ένα ισχυρό μήνυμα αν μία νέα γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στο Θεό συνεχίζει να κάνει πράγματα που θα έκανε κάθε άνθρωπος στην ηλικία μου", δήλωσε η αδελφή Κριστίνα στην La Repubblica.