Η Josephine φωτογραφήθηκε, πολύ όμορφα, για το περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και μίλησε για την εμπειρία της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, την ενασχόλησή της με τη μουσική, αλλά μοιράστηκε τα συναισθήματά της μετά τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε.

Ένιωσε πικρία, την ρωτούν από το «ΕΓΩ», που τελικά δεν ήταν εκείνη που αναδείχθηκε νικήτρια του ελληνικού τελικού; «Όχι» είπε η νεαρή καλλιτέχνης «και δεν θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο. Η Eurovision για εμένα ήταν μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία. Ως καλλιτέχνης, μόλις τώρα ξεκινώ στον χώρο. Γνώρισα πάρα πολλούς ανθρώπους, μου δόθηκε η ευκαιρία να με δει ο κόσμος, αν και όχι όπως θα ήθελα. Δυστυχώς η πρόβα ήταν πιο καλή από το τελικό αποτέλεσμα».

Η ίδια απέδωσε την εντελώς παράφωνη απόδοσή της σε ένα τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε: «Συνέβη κάτι τέτοιο. Γιατί τρεις ώρες πριν, στις πρόβες, είχαμε φτιάξει τον ήχο, το μικρόφωνο, τα πάντα, αλλά το τραγούδι δεν βγήκε όπως ήθελα και δεν άκουγα πολύ καλά. Ήταν μια κακή στιγμή. Πιο πολύ τα έχω βάλει με τον εαυτό μου και με το αποτέλεσμα που βγήκε προς τα έξω».

Παραδέχτηκε δε, πως: «Δεν σπούδασα σε κάποιο μουσικό σχολείο γιατί όλα αυτά ήταν έμφυτα από το σπίτι και αποτελούσαν μέρος της καθημερινότητάς μας. Τραγουδούσαμε, παίζαμε κιθάρα, πιάνο... Μόλις υπέγραψα στη δισκογραφική εταιρία και είδα ότι πίστεψαν σε εμένα, ξεκίνησα εντατικά μαθήματα φωνητικής και χορού για να μπορέσω έτσι να εξελιχθώ».

Τέλος, η Josephine σχολίασε τις αρνητικές κριτικές που ακολούθησαν την εμφάνισή της, που δεν τις λες και άδικες για να 'μαστε ειλικρινείς: «Από τη στιγμή που κάνω αυτή τη δουλειά, ξέρω ότι πρέπει να είμαι έτοιμη να δεχτώ και τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια και ότι δεν γίνεται να αρέσω σε όλους».
 

TAGS