Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, που ευγενικά είναι αλήθεια, την οδήγησε σε μια συζήτηση, που συνήθως γίνεται άκομψα, με όρθιες ερωτήσεις, αρπαχτές, σε έναν άνθρωπο που έχει δικά του συναισθήματα ουσίας για το δικό του θέμα.

Η Μαρία μίλησε για το παιδί που θέλει πολύ να έρθει στη ζωή της και τις προσπάθειες που έχει σκοπό να κάνει για να το αποκτήσει.

«Μου τύχανε τα πράγματα στα επαγγελματικά μου την περίοδο που είχα πει ότι θα ήθελα να κάνω ένα παιδί» είπε η Μαρία, «δεν θα αποκλείσω ποτέ την εξωσωματική γονιμοποίηση και αν τα καταφέρω, θα βγω και θα το πω και θα πω και χίλια ευχαριστώ στο γιατρό μου. Έχω σκεφτεί μέσα σε αυτόν τον χρόνο να προσπαθήσω να κάνω ένα παιδί μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μου κι έχω σκεφτεί σοβαρά και την εξωσωματική γονιμοποίηση. Έχω βρει έναν γιατρό που με έχει αγκαλιάσει, με έχει στηρίξει και με έχει βοηθήσει. Είμαι χαρούμενη γιατί διαισθητικά και μόνο νιώθω ότι είμαι πολύ κοντά στο να κάνω με τον Αντώνη μου το όνειρό μας πραγματικότητα. Είμαι πολύ κοντά σ' αυτό κι εύχομαι ο θεός να βοηθήσει και να τα καταφέρουμε. Θα προσπαθήσω αρκετά. Αλλά ούτε εμμονή θα μου γίνει, ούτε θα επηρεάσει την υπόλοιπή μου ζωή και την σχέση μου με τον άντρα μου».