current views are: 1

29 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση06:45

Ο θάνατος του Έλβις ήταν γραμμένος στο DNA του!

Νέο σενάριο για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του βασιλιά του ροκ εν ρολ, Έλβις Πρίσλεΐ, θα αποκαλυφθεί σε ντοκιμαντέρ του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού Channel 4.

Δημοσίευση 06:45’
αρθρο-newpost

Νέο σενάριο για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του βασιλιά του ροκ εν ρολ, Έλβις Πρίσλεΐ, θα αποκαλυφθεί σε ντοκιμαντέρ του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού Channel 4.

Νέο σενάριο για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του βασιλιά του ροκ εν ρολ, Έλβις Πρίσλεΐ, θα αποκαλυφθεί σε ντοκιμαντέρ του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού Channel 4. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους «Τάιμς» του Λονδίνου «ο Έλβις θα πέθαινε ούτως ή άλλως σε μικρή ηλικία. Κι αυτό ήταν γραμμένο στο… DNA του». 

Νέα στοιχεία δηλαδή καταδεικνύουν ότι ο βασιλιάς δεν πέθανε απλώς επειδή είχε πάρει βάρος και έκανε πολλές καταχρήσεις αλλά και επειδή το γενετικό του υλικό (DNA) ήταν προβληματικό. 

Σύμφωνα μάλιστα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ Μαρκ Έβανς βρήκε δείγμα από τα μαλλιά του Έλβις από έναν φίλο του κουρέα. 

Όπως υποστήριξε, ο κουρέας είχε μαζέψει τις τρίχες από την πετσέτα όταν τελείωσε το κούρεμα του βασιλιά της ροκ. Στη συνέχεια, τα μαλλιά του Έλβις φυλάχτηκαν σε θησαυροφυλάκιο τράπεζας.

Μετά την ανάλυση του DNA οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι είχε μια γονιδιακή μετάλλαξη, που είναι γνωστό σήμερα ότι προκαλεί υπερτροφική καρδιομυοπάθεια. 

Η νόσος αυτή συνδέεται με αιφνίδιο έμφραγμα και εκδηλώνεται σε άνδρες μεταξύ 20 και 40 ετών. Όπως δε αναφέρουν tanea.gr, εκτός από την καρδιοπάθεια έρχονται στο φως της δημοσιότητας και πληροφορίες που θέλουν τον «Βασιλιά» να ήταν γενετικά επιρρεπής σε ημικρανίες και παχυσαρκία.


σχετικα αρθρα