Την πρόθεση του Έλτον Τζον να παντρευτεί τον προσεχή Μάιο με τον επί 20ετια σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις μετά την εφαρμογή, από το Σάββατο, στη Βρετανία του νόμου που επιτρέπει τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων, αποκάλυψε η εφημερίδα Las Vegas Review Journal.

Η ιστοσελίδα επικαλείται δηλώσεις του Φέρνις, ο οποίος ανέφερε ότι «δεν νιώθουμε ότι χρειάζεται να κάνουμε άλλο ένα νομικό βήμα, αλλά αφού έχουμε δεσμευτεί να είμαστε μαζί για μια ζωή, νιώθουμε ότι είναι σημαντικό να κάνουμε αυτό το βήμα και να εκμεταλλευτούμε την απίστευτη αυτή ευκαιρία. Όλοι μας πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα».

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Έλτον Τζον είχε δηλώσει ότι ήταν «καθήκον» του να είναι ανάμεσα στους πρώτους που θα παντρευόταν, όταν θα εφαρμοζόταν ο σχετικός νόμος.

Σύμφωνα με τον Φέρνις, αυτή τη φορά δεν θα κάνουν κάτι τόσο πομπώδες όσο η αξίας 2 εκατομμυρίων δεξίωση με τους 650 καλεσμένους, όταν γιόρτασαν το σύμφωνο συμβίωσης. «Πιστεύω ότι απλά θα πάμε σε ένα ληξιαρχείο τον Μάιο μαζί με τα δύο παιδιά μας», δήλωσε περιχαρής ο σύντροφος του Έλτον Τζον.

 

TAGS