Είναι όμορφη, λαμπερή, σωστή επαγγελματίας. Η Πόπη Τσαπανίδου, πάντα με σεβασμό απέναντι στους τηλεθεατές της και αντικειμενικότητα στη μετάδοση της είδησης, φροντίζει να μας ενημερώνει για όλες τις ενημερωτικές εξελίξεις μέσα από την πρωινή εκπομπή της στο STAR. 

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, πόζαρε στον φακό εβδομαδιαίου περιοδικού και μίλησε για τον τίτλο του «καλού παιδιού» που πολλοί της έχουν αποδώσει.

«Τι θέλετε να σας πω; Πια το να είσαι καλό παιδί θεωρείται το χειρότερο πράγμα του κόσμου. Για κάποιους είσαι απαίσια αν είσαι καλό παιδί», ενώ για το αν τη βοήθησε ποτέ αυτός ο «τίτλος» είπε: «Δεν πουλούσα και ποτέ. Ούτε με απασχόλησε αν πουλάω ή όχι. Αυτή είμαι!».

Πόσο επιτυχημένο θεωρεί όμως, η ίδια τον εαυτό της; «Τα έχω πάει καλά. Δεν έχω παράπονο. Τα έχω καταφέρει όσο καλά ήθελα. Βαθιά μέσα μου ήμουν σίγουρη. Τότε δεν το καταλάβαινα. Φοβόμουν. Τώρα υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι επιτυχημένη. Υπάρχουν και άλλες, που νομίζω ότι όλο αυτό αύριο θα πάψει να υπάρχει. Αυτό ήταν πάντα το θέμα μου. Έχω ζήσει το δευτερόλεπτο που καταστρέφονται τα πάντα. Σε μια στιγμή άλλαξαν όλα. Εκεί βρίσκεις ισορροπία. Ανάμεσα στα πάντα και στο τίποτα».

Όσο για τον απολογισμό ζωής; Με ειλικρίνεια απαντά: «Τους αποφεύγω γιατί περιέχουν πόνο, δάκρυ και στενοχώρια. Ήθελα πάντα να κάνω delete. Έχω διαγράψει τα πάντα. Πέρασα δύσκολα».