Μια συνέντευξη στα πλαίσια της διαφημιστικής φωτογράφισής της για σειρά αξεσουάρ έδωσε η Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για το τηλεοπτικό παρόν και μέλλον της αλλά και τα συναισθήματά της για τη συγκεκριμένη δουλειά.

«Είμαι πολύ τυχερή που κάνω μια δουλειά που μ’ αρέσει πολύ και είμαι διπλά τυχερή που έχω καταφέρει να την κάνω, έτσι όπως εγώ πίστευα ότι μου πάει. Και να μου βγει σε καλό» είπε η λαμπερή παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Το να σου εμπιστεύονται τη δουλειά τους και τον τρόπο που θα το χειριστείς είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Θεωρώ λοιπόν, επειδή είμαι πάρα πολλά χρόνια στην ίδια δουλειά, γιατί έχω φέρει τη δουλειά επάνω μου, ότι την κάνω έτσι όπως πιστεύω εγώ, ότι δεν βγαίνει έξω από την προσωπικότητα μου».

Στη συνέχεια μάλιστα, παραδέχιηκε: «Θεωρώ ότι έχω δύο οικογένειες. Η μία είναι η οικογένεια μου, το σπίτι μου, τα παιδιά μου, οι δικοί μου άνθρωποι και η άλλη είναι η οικογένεια της δουλειάς μου, γιατί οικογένεια είναι και αυτή. Με τον περισσότερο κόσμο συνεργάζομαι πάρα πολύ καιρό, δένομαι μαζί τους…».