Μία δήλωση του Παντελή Θαλασσινού για την κριτική επιτροπή αλλά και την τεχνοτροπία του δημοφιλούς «The Voice» άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου με τον Αντώνη Ρέμο να του ανταπαντά ότι με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του, προσπαθεί να απασχολήσει τα Μέσα και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα να παίρνει θέση στην κόντρα των δύο επώνυμων ανδρών.

«Δεν παρακολουθώ το Voice και άλλα talent show γιατί απογοητεύομαι που παιδιά με τόσο μεγάλο ταλέντο, πάνε εκεί, γίνονται διάσημα μέσα σε έναν μήνα, και έπειτα εξαφανίζονται μυστηριωδώς, λες και ανοίγει καταπακτή και τα καταπίνει», δήλωσε ο τραγουδοποιός, χωρίς να υποστηρίξει ή να κατηγορήσει κανέναν από τους δυο.

Και συνέχισε: «Το θέμα δεν είναι ποιος κάνει την κριτική. Η κριτική από μόνη της είναι ψυχοφθόρα. Εάν φας μια μέρα μια απόρριψη, τελείωσες πριν καν ξεκινήσεις. Είναι ωραίο αυτό; Δεν λέω, ωραίο είναι να παρουσιάζεις νέα παιδιά, νέα πράγματα και νέες τάσεις, αλλά όχι να γίνεται με αυτή τη μορφή, γιατί είναι σαρκοβόρο! Σαν να ρίχνεις τα παιδιά μέσα στην αρένα να τα κατασπαράξουν. Δεν το καταλαβαίνουν όμως, γιατί ζουν μια δημοσιότητα εκείνη τη στιγμή για 15 λεπτά, και μια χλίδα, και νομίζουν ότι είναι έτσι!»