Ο αγαπημένος σεφ Βασίλης Παπαζαχαρίου που δούλευε για αρκετό καιρό στο γνωστό μαγαζί του Παπάγου «Piu Verde», έχασε τη ζωή του στα 36 του χρόνια, την Πέμπτη 3 Απριλίου, σε θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το μεσημέρι στην Πίνδου και Κατεχάκη, στο ύψος του ΑΟΟΑ.

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις στρατιώτες. Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται. 

Ο Βασίλης είχε δυο ανήλικα παιδιά, ένα κορίτσι κι ένα μικρότερο αγόρι, που λάτρευε. Η σύζυγός του αλλά και οι φίλοι του έχουν βυθιστεί στο πένθος και κανείς δεν μπορεί πιστέψει αυτό που συνέβη. 

Παράλληλα με το γνωστό μαγαζί που εργαζόταν, είχε την επιμέλεια των menu σε εστιατόρια και σε όμιλο ξενοδοχείων σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Όπως γράφει το tlife.gr, ήταν λάτρης της Mεσογειακής και δημιουργικής κουζίνας και είχε δουλέψει κατά καιρούς σε εστιατόρια που είχαν διακριθεί με Χρυσούς Σκούφους. Δημιουργίες και αφιερώματά του είχαν φιλοξενηθεί σε ελληνικά περιοδικά και σε οδηγούς ψυχαγωγίας, ενώ τη δουλειά του παρουσίαζε συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές. 

Καλό ταξίδι...