Ο Γιώργος Λιανός, πριν 9 περίπου, τόσο μακρινά χρόνια, συμμετείχε στο ριάλιτι που είχε βαφτιστεί ακαδημία τραγουδιού, στο Fame Story.

Μετά απ' αυτό τραγούδησε αλλά κυρίως έκανε μια επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Παρόλα αυτά θυμήθηκε εκείνη την περίοδο που δεν ήταν και τόσο ρόδινη και που τον οδήγησε στο να ζητήσει και ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, βοήθεια ψυχολόγου!

«Όλοι είχαμε σπάσει και παραμέναμε μέσα και με τη βοήθεια ψυχολόγου. Πιστεύω επίσης ότι το πιο δύσκολο για ένα παιδί που βγαίνει από ριάλιτι, είναι ν' αποδείξει την αξία του, γιατί, κακά τα ψέματα, υπάρχουν πολλά στεγανά. Θεωρώ ότι τα παιδιά από το "Voice" θα αντιμετωπιστούν με καχυποψία, γιατί όλοι θεωρούν ότι πήραν ένα μπόνους, το οποίο για κάποιους δεν το άξιζαν ή έγινε λόγω της τηλεόρασης», είπε στο περιοδικό «Λοιπόν» για να συνοψίσει πως «ο εγκλεισμός ήταν πολύ περίεργο πράγμα και νομίζω ότι αργότερα θα φάω πολλά λεφτά σε ψυχολόγους γιατί το Fame Story ήταν το μακροβιότερο στην ιστορία των ριάλιτι. Κράτησε έξι μήνες».