Η Ράνια Θρασκιά, «παρουσιάστρια, δημοσιογράφος, συγγραφέας, ψυχολόγος» όπως την προλόγισε η Ζέτα Μακρυπούλια, στην πρεμιέρα «J2US» ερμήνευσε μια διαχρονική επιτυχία του Χατζή και της Μαρινέλλας και χαρακτηρίστηκε επιεικώς κακόφωνη.

Η Ράνια Θρασκιά, που και αηδόνι δεν τη λες, αλλά αντίθετα τον βάρδο Κακοφωνίξ στο χωριό του Αστερίξ, τον θυμίζει, πολύ σοβαρά ερμήνευσε το «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει» (η κώφωση πάλι, μια χαρά τα γνωρίζει!) και έγινε αντικείμενο αστεϊσμών τόσο στα social media, όσο και στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Σε συνέντευξη στη Μεσημεριανή Μελέτη, γελώντας παραδέχτηκε πως. «Τι θέλεις να σου πω; Ότι ήμουν καταπληκτική; Ότι ήμουν μια οπτασία; Ότι ήμουν το αηδόνι της Ελλάδος; Ο οποιοσδήποτε μπορεί να τραγουδήσει καλύτερα από εμένα, αλλά προς το παρόν, γιατί ακόμη δεν έχω πει την τελευταία μου λέξη. Δεν άκουγα τη φωνή μου, είχα τόσο άγχος, δεν ξέρω πως το κάνουν οι τραγουδιστές και συντονίζονται, εγώ βγήκα είδα τον κόσμο, χάρηκα, είπα εντάξει θα παρουσιάσω κάτι. Μετά ακούω τη μουσική και λέω πρέπει να πω ένα τραγούδι! Ούτε που μπήκα! Ούτε που βγήκα! Μαντάρα τα έκανα! Θα επανέλθω δριμύτερη! Δεν τα παρατάω έτσι εγώ»… δυστυχώς!