Η 30χρονη Geena Rocero είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο με μεγάλη καριέρα στις πασαρέλες, ωστόσο, έκανε μία τολμηρή αποκάλυψη για τον εαυτό της.

Μιλώντας μπροστά σε χίλια άτομα στην διεθνή πλατφόρμα TEDX για την προσωπική της ιστορία και την προσωπική της διαδριομή.

«Γεννήθηκα άνδρας, αλλά από έξι ετών ήξερα ότι το μυαλό μου είναι σε λάθος σώμα» ανέφερε η Rocero προσθέτοντας ότι «Η έννοια των transgender ατόμων δεν είναι ίδια με αυτή της ομοφυλοφιλίας». Ανέφερε ότι αυτό αφορά παιδιά που γεννιούνται με θηλυκές ορμόνες και θηλυκή σκέψη, αλλά σε ανδρικό σώμα.

Εκείνο που είναι πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως μέχρι να κάνει η Geena αυτή την αποκάλυψη ήταν ελάχιστοι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της που γνώριζαν αυτή τη ζωή της. Η ίδια εξηγεί γιατί πήρε την απόφαση να κάνει αυτή την αποκάλυψη τώρα αναφέροντας πως «πάντα φοβόμουν να μιλήσω γι' αυτό το θέμα και σκόπευα να το κάνω όταν θα είμαι πολύ πλούσια. Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός, συνειδητοποίησα ότι υπάρχει μεγάλο θέμα με τους ανθρώπους που είναι transgender και αποφάσισα όταν θα γίνω τριάντα να μιλήσω γι' αυτό».

Η Geena Rocero, μάλιστα, έχει ξεκινήσει, το 2014, μια εκστρατεία ενημέρωσης για τους ανθρώπους που είναι transgender την οποία έχει ονομάσει Gender Proud.

TAGS