Στην εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται» βρέθηκε ο Άρης Πλασκασοβίτης, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στην σκληρή κριτική που δέχτηκε για την εμφάνισή του ως Beyonce στο Your Face Sounds Familiar, αλλά και τα σχόλια που έγιναν γύρω από τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Η μαγκιά του καθενός να ανέβει πάνω στα τακούνια σε ένα τέτοιο show που κάνουμε για να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο και δεν μπορώ να πω κάτι άλλο» σχόλια αρχικά ο ίδιος.

Μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός συμπλήρωσε: «Νευριάζω πάρα πολύ. Ήμουν τόσο χάλια την επόμενη μέρα, το γύρισμα το έκανα με μούτρα… Προκαλώ να έρθουν να κάνουν αυτό που έκανα, όσοι σχολίασαν το οτιδήποτε. Το λέω αυτό σε όλους όσοι σχολίασαν το οτιδήποτε αρνητικά ή οτιδήποτε μπορεί να είμαι στην προσωπική μου ζωή»

Τέλος, ο Άρης Πλασκασοβίτης τόνισε: «Ξέρεις τι άλλο δεν αντέχω; Μπορούμε να βγούμε από το τα τριπάκι που λέει ότι ένας άντρας με τακούνια πρέπει να είναι gay; Εμένα αυτά τα σχόλια με τρέλαναν. “Α την παλιό…”. Παιδιά, ας ξεκολλήσουμε. Είμαστε στο 2014! Και να ήμουν gay, γιατί να ενοχλώ; Ότι τι;».