Στην εκπομπή του Mega, «Πρωινό mou», μίλησε η Ιωάννα Λίλη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη και στη σχέση τους.

«Για μια βδομάδα μιλούσαμε μόνο στο τηλέφωνο, χωρίς να έχουμε βρεθεί. Η γνωριμία έγινε μέσω του μάνατζερ του άνδρα μου, όταν ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Βρεθήκαμε σε ένα μαγαζί και μου λέει "σε παίρνει τηλέφωνο ο Ζαγοράκης, γιατί δεν το σηκώνεις;". Και εγώ είπα "δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, τον θαυμάζω γι' αυτό που πρόσφερε στην Ελλάδα. Αλλά δεν με έχει πάρει τηλέφωνο" και μου λέει (ο μάνατζερ) "σε πήρε, σε πήρε"», αποκάλυψε η Ιωάννα Λίλη και συμπλήρωσε:

«Με πήρε τηλέφωνο, κι εγώ είχα μια αμηχανία. Του μιλούσα στον πληθυντικό, του έλεγα "Κύριε Ζαγοράκη" και μου λέει "Θόδωρος, μπορούμε να κόψουμε τον πληθυντικό;". Μετά του έλεγα ότι τον θαυμάζω και ότι ήταν πολύ σημαντικό αυτό που προσέφερε στην Ελλάδα και εκείνος μου λέει "Εντάξει, να σε πάρω μετά την προπόνηση;". Έτσι έγινε, με πήρε τηλέφωνο αλλά έπρεπε να πάει με την αποστολή στο Καζακστάν και μιλούσαμε για μία εβδομάδα στα τηλέφωνα».

Ακόμη είπε για την πρώτη τους συνάντηση: «Είχαμε και οι δύο τρομερό άγχος στην πρώτη μας συνάντηση», ενώ τόνισε: «Πρέπει να σας πω ότι το τραγούδι που ήταν αφιερωμένο σε μας τους δυο, γιατί τον είχαν πάρει χαμπάρι όλοι οι παίκτες της Εθνικής, ήταν το "Όλα σε Σένα τα Βρήκα", γιατί το τραγουδούσε συνέχεια!».