Όμορφη, λαμπερή με νέο χτένισμα και στιλ. Η Ζέτα Μακρυπούλια επανήλθε στα τηλεοπτικά πράγματα ως παρουσιάστρια του «Just the two of Us» στο MEGA και δίνει μια μεγάλη συνέντευξη για την τηλεοπτική μεταφορά της. 

Ρωτώντας την ο δημοσιογράφος για τις φήμες που την θέλουν να αναλαμβάνει από τη νέα χρονιά την πρωινή εκπομπή του MEGA, η όμορφη παρουσιάστρια απάντησε: «είμαι οκ με αυτές τις καταστάσεις, γιατί είναι άτυπο κομμάτι της δουλειάς που έχω επιλέξει να κάνω. Όμως όταν επί τρεις μέρες αναπαράγονταν σε εκπομπές και έντυπα ότι είμαι ανήθικη, γιατί θα αναλάβω το πρωινό και θα κλέψω τη θέση κάποιου άλλου, θεωρώ ότι είναι απίστευτα άσχημο, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Είναι μια προσβολή και για τους δικούς μου ανθρώπους. Ας κάνει, λοιπόν, ο καθένας τη δουλειά του, αλλά θεμιτό θα ήταν να μην ξεχνάμε βασικές αρχές που πρέπει να μας διέπουν ως επαγγελματίες και ως ανθρώπους, κυρίως» δήλωσε στο περιοδικό Celebrity.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην αλλαγή του look της καθώς και στην απόφασή της να κόψει τα μαλλιά της κοντά (που πολύ της πάνε): «Είχα κουραστεί τόσα χρόνια με τα μακριά μαλλιά, τα έχω χορτάσει, καθώς και τα άπειρα χτενίσματα. Ήθελα να τα κόψω, τόσο για την εκπομπή (J2US) όσο και για τη νέα ταινία που θα κάνω».

Δείτε παρακάτω την υπέρλαμπρη φωτογράφιση που πραγματοποίησε η Ζέτα Μακρυπούλια: