Τον γάμο του με τον επί 27 χρόνια σύντροφό του Ρίτσαρντ Μπάκλεϊ, δημοσιογράφο μόδας στο επάγγελμα, αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο Τομ Φορντ.

Συνομιλώντας με την δημοσιογράφο μόδας και πρώην αρχισυντάκτρια του περιοδικού Vogue Hommes International, Λέιντι Κινβάρα Μπαλφούρ, ο Τομ Φορντ της είπε ότι η βέρα που φοράει στο χέρι είναι από το γάμο του με το σύντροφο του: «Με τον Ρίτσαρντ είμαστε μαζί 27 χρόνια. Κι εγώ κι αυτός έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας και καταφέραμε να τις αντιμετωπίσουμε. Τώρα πια είμαστε παντρεμένοι και αυτό είναι πολύ όμορφο», είπε ο διάσημος σχεδιαστής και πρόσθεσε: «Ο γάμος μόλις νομιμοποιήθηκε στη Βρετανία, αλλά εμείς παντρευτήκαμε στην Αμερική».

Η γνωριμία τους έγινε το 1986 όταν ο Τομ Φορντ ήταν 25 ετών κι έκανε τα πρώτα βήματα στην καριέρα του. «Ημουν σε μια επίδειξη μόδας και είδα αυτόν τον άντρα με τα ασημένια μαλλιά να με καρφώνει με τα διαπεραστικά μπλε μάτια του. Φοβήθηκα γιατί μόλις τον αντίκρισα ήταν σαν να είδα αμέσως το μέλλον μου μαζί του», έχει πει ο σχεδιαστής σε συνέντευξή του αναφερόμενος στον κεραυνοβόλο έρωτά του με τον σύντροφό του.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και έναν γιο τον ενός έτους, σήμερα, Alexander τον οποίο μεγαλώνουν μαζί.

TAGS