Είναι μια γυναίκα πανέμορφη, αναγνωρισμένο μοντέλο, με καριέρα η Mayka Kukucova.

Όλα τα καλά που διαθέτει όμως, δεν την εμπόδισαν από το να δολοφονήσει τον δισεκατομμυριούχο πρώην φίλο της, Andrew Bush.

Όπως αποκάλυψε η επόμενη σύντροφός του, το μοντέλο ζήλευε τον άτυχο άνδρα παθιασμένα και παράφορα, ενώ δεν εννοούσε να αποδεχτεί το ότι είχε προχωρήσει τη ζωή του. Η νυν σύντροφος του άτυχου δισεκατομμυριούχου είπε σύμφωνα με την Daily mail:

«Αυτή το έκανε! Δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω αυτό. Ο Θεός θα την κρίνει. Ίσως να πίστευε ότι είχε τους λόγους της, ίσως δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ο Andrew ήταν μαζί μου, ότι ήταν ευτυχισμένος, ενώ εκείνη δεν ήταν. Δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε».

Αν και είχαν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, δεν μπορούσε να τη διώξει από το σπίτι του και έμεναν μαζί μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο. Και πρόσθεσε η νυν αγαπημένη του: «Έμενε μαζί του και δεν μπορούσε να την διώξει. Αρνούνταν να μετακομίσει. Είχαν μια πολύ άσχημη σχέση. Έλεγε ότι προσπαθούσε να την κάνει καλύτερο άνθρωπο, αλλά δεν τα κατάφερνε, οπότε κάποια στιγμή αναγκάστηκε να φύγει. Ήξερα ότι η οικογένεια του Andrew την αντιπαθούσε γιατί δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα. Την αποκαλούσαν «φίδι». Δεν ικανοποιούνταν με τίποτα και δεν είχε πετύχει τίποτα στη ζωή της».

Μετά τη δολοφονία, το μοντέλο κατάφερε να διαφύγει στη γενέτειρά της Νόβα Μποσάκα στη Σλοβακία, αλλά τελικά παραδόθηκε η ίδια στην αστυνομία. Η ιστορία αυτή έχει χρήμα, ομορφιά, πάθος, έγκλημα και πάνω απ' όλα την ανθρώπινη φύση που παρεκτρέπεται σε άγριες πλευρές της, αφήνοντας αποτροπιασμό και απορία. Τι έλειπε σ' αυτό το κορίτσι για να το οδηγήσει στον φόνο του άντρα που είχε, κάποτε, αγαπήσει…