current views are: 1

12 Απριλίου 2014
Δημοσίευση05:30

Το μοντέλο, που δολοφόνησε τον εκατομμυριούχο σύντροφό της, δηλώνει έγκυος!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας που απασχολεί τα παγκόσμια media, με θύτη το πανέμορφο μοντέλο και θύμα τον πολυεκατομμυριούχο Andrew Bush, πρώην εραστές και αγαπημένοι και οι δυο.

Δημοσίευση 05:30’
αρθρο-newpost

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας που απασχολεί τα παγκόσμια media, με θύτη το πανέμορφο μοντέλο και θύμα τον πολυεκατομμυριούχο Andrew Bush, πρώην εραστές και αγαπημένοι και οι δυο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας που απασχολεί τα παγκόσμια media, με θύτη το πανέμορφο μοντέλο και θύμα τον πολυεκατομμυριούχο Andrew Bush, πρώην εραστές και αγαπημένοι και οι δυο.

Η Mayka Kukucova δολοφόνησε τον πρώην εραστή της, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου εκείνος έκανε διακοπές, στην Ισπανία. Αμέσως μετά τη δολοφονία του πρώην συντρόφου της, η Mayka Kukucova έστειλε μήνυμα στους γονείς της με το κινητό της, στο οποίο τους έγραφε ότι σκότωσε τον Bush στην προσπάθειά της να προστατέψει τον εαυτό της.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, το πανέμορφο μοντέλο έγραψε ότι ήταν έγκυος και πήγε στην Ισπανία για να συζητήσει με τον εκατομμυριούχο για το αγέννητο παιδί τους και τις υποχρεώσεις του απέναντί του. «Η Mayka είπε στους γονείς της ότι ήταν έγκυος και ότι πήγε στην Ισπανία για να συζητήσει με τον πρώην σύντροφό της τον οικονομικό διακανονισμό για την ανατροφή του παιδιού. Σύμφωνα με την ίδια, απαίτησε να στηρίξει το αγέννητο παιδί τους οικονομικά κι εκείνος της επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει για να προστατέψει τον εαυτό της», γράφει η εφημερίδα.

Την ίδια ώρα, η πρώην σύζυγος του Bush, μαζί με την κόρη τους και την αδελφή του επιχειρηματία πήγαν στην Ισπανία για να παραλάβουν τη σορό του και να επιστρέψουν στη Βρετανία. Με δάκρυα στα μάτια μάλιστα άφησαν λίγα λουλούδια έξω από το δωμάτιο που άφησε την τελευταία του πνοή ο εκατομμυριούχος, ενώ η κόρη του έγραψε ένα αντίο: “Μπαμπάκα μου σε πήραν πολύ γρήγορα μακριά μου. Θα σε αγαπάμε για πάντα και θα σε σκεφτόμαστε συνέχεια”».


σχετικα αρθρα