Μπορεί η Κλέλια Ρένεση να είχε θέσει... εμπάργκο ώστε να μην δίνει συνεντεύξεις προκειμένου να μην μιλάει για τον έρωτά της με τον Αντώνη Κανάκη, μετά τη δημοσιοποίηση όμως αυτής της είδησης, η ίδια αποφάσισε να κάνει κίνηση... διάψευσης και να μιλάει «αναίμακτα» για όλα όσα την αφορούν.

Σε συνέντευξή της λοιπόν στο περιοδικό glow μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει το θεσμό του γάμου αλλά και για την προβολή της προσωπική της ζωή. «Δεν έχω κάτι ενάντια στον θεσμό, δεν πιστεύω, όμως, πως εξυπηρετεί σε κάτι. Οι άνθρωποι αλλάζουν δέρματα ανά εποχές, εξελίσσονται και αναζητούν κι άλλες πλευρές τους» είπε και συνέχισε: «Τα ζευγάρια, αν θέλουν να είναι για πολλά χρόνια καλά, πρέπει να ξαναγνωρίζονται.

Η σχέση πρέπει να πορεύεται με τις αλλαγές. Θεωρώ πως είναι δύσκολο εγχείρημα. Υπάρχουν ζευγάρια που έχουν πετύχει. Είναι ελάχιστα, αλλά και μόνο που υπάρχουν, δείχνουν το δρόμο». Όσο για το πώς προβάλλεται η σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη, η ίδια τόνισε: «Έχει συμβεί στο παρελθόν να με δουν έξω με τον σύντροφό μου και να με φωτογραφίσουν. Δεν έχω πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς ποιοτικές στιγμές στον δρόμο δεν μπορούν να υπάρξουν. Μέχρι να φτάσω στο σημείο να περπατάω χέρι-χέρι μ' έναν άνθρωπο και να μη με νοιάζει, θα προστατεύω την προσωπική μου ζωή».