Με νέες δηλώσεις για τη Χρυσή Αυγή αλλά και για τη Δέσποινα Βανδή επανήλθε ο Νότης Σφακιανάκης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Derti.

Όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα που θα ξεκινούσε στο κέντρο "Έναστρον", στις 7 του περασμένου Δεκεμβρίου, σε μια συνεργασία που δεν έγινε ποτέ, μιας και ο γνωστός τραγουδιστής είχε τότε προβεί σε δηλώσεις στήριξης της Χρυσής Αυγής, ο Νότης τόνισε πως ο ίδιος είχε ανέκαθεν τα πιστεύω του και δεν καθόριζε τις συνεργασίες του με βάση τα πολιτικά φρονήματα.

Παράλληλα όμως προχώρησε σε νέες δηλώσεις για τη Χρυσή Αυγή και καταφέρθηκε εναντίον των κυβερνώντων. «Δε μας καταδυναστεύει καμία Χρυσή Αυγή και κανένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Αν είχε κυβερνήσει η Χ.Α. ή η κόκκινη παπαρούνα θα κρίναμε αυτούς. Η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που είναι, καλώς ή κακώς, γιατί διαμορφώθηκε από αυτούς που κυβερνούν. Αν δεν ήταν αυτοί δεν θα είχε ανάγκη ο λαός από καμία Χρυσή Αυγή. Αισθάνονται ότι είναι το αποκούμπι τους. Φασισμός η Χρυσή Αυγή; Αγγελούδια είναι μπροστά σε αυτούς. Μπροστά στους φασίστες που κυβερνούν»...