Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία με τη σύζυγό του Κάθριν και το μωρό τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, επιθυμεί να μεγαλώσει την οικογένειά του και άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι ένα δεύτερο μωρό βρίσκεται καθ' οδόν, αναφέρεται σε σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου.

Στη διάρκεια μιας συνάντησης με την Σίνθια Ριντ, η οποία έπλεξε μια εσάρπα από μαλλί μερινός ως επίσημο δώρο της Νέας Ζηλανδίας για τη γέννηση του μικρού Τζορτζ τον περασμένο Ιούλιο, ο Ουίλιαμ είπε, σύμφωνα με πολλές εφημερίδες: «Θα χρειαστεί ίσως να πλέξετε άλλη μια σύντομα!».

Η Σίνθια Ριντ είναι πεπεισμένη πως ο πρίγκιπας το εννοούσε σοβαρά. «Ο τρόπος που το είπε ήταν σαν να άφηνε έναν υπαινιγμό, να μου εμπιστευόταν ένα μυστικό», διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους, προσθέτοντας πως η Κάθριν ενθουσιάστηκε με την εσάρπα. «Ο Τζορτζ την φοράει πολύ».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Κέμπριτζ, μια πόλη στη Βόρεια νήσο.

Η σύζυγος του Ουίλιαμ δεν ήπιε παρά μόνο νερό κατά την επίσημη δεξίωση το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα τα μέσα ενημέρωσης να διατυπώσουν ήδη από τότε εικασίες για μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

Σήμερα το ζεύγος βρίσκεται στο Ντιούνεντιν, μια πόλη στη Νότια νήσο, όπου παρακολούθησε τη λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων στον αγγλικανικό καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.