«Έφυγα πριν γίνω ρεζίλι, αν δεν έχω γίνει ήδη με αυτή την κατάσταση», δηλώνει η στυλίστρια Τζίνα Περιμένη η οποία αποχώρησε από το σόου Just The 2 Of Us, «μιλάω για την εταιρεία παραγωγής» διευκρίνισε «δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους σε κανένα επίπεδο. Καταρχάς οι καλλιτέχνες είναι δυσαρεστημένοι από την πρώτη στιγμή. Τους έχουν πεταμένους, δεν τους προσέχει κανείς. Δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο στα 20 χρόνια που δουλεύω, ποτέ».

Η Τζίνα Περιμένη, που μετρά πολλά χρόνια επιτυχιών στην απαιτητική ενδυματολογική δουλειά της στην τηλεόραση δεν χαρίζεται και λέει: «Στην Cut Production είναι τελείως άσχετοι, κάνουν τραγικά λάθη. Η εικόνα είναι χάλια, δεν βγαίνει αυτή που πρέπει, δεν υπάρχουν φώτα, ούτε ήχος, τίποτα και εμένα μου κάνει ζημιά αυτό. Είναι αρπακτικά κατ' εμέ. Κοιτάζουν πώς θα βγάλουν λεφτά. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όταν κάνεις ένα σόου σε ένα μεγάλο κανάλι δεν μπορείς να κάνεις τσαπατσοδουλειές».

Όσον αφορά τους λόγους που την οδήγησαν στην αποχώρηση από το σόου η στυλίστρια αναφέρει: «Με ανάγκασαν να φύγω λέγοντας ψέματα και δημιουργώντας μου τρομερό ψυχολογικό στρες… Ζητώ δημόσια συγνώμη από το Mega, διότι με τόσες τρικλοποδιές δεν ανταποκρίθηκα, όπως ήθελα και όπως επιβάλλουν η πείρα μου και το όνομά μου στις προσδοκίες τους. Ειλικρινά, όμως, δεν φταίω», δήλωσε στην εφημερίδα Epsresso.