Συνέλαβαν τον Μανώλη Μαζωνάκη, πατέρα του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιώργου, για χρέη προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία ύψους 500.000 ευρώ, τη Μεγάλη Τρίτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, τα χρέη του Μανώλη Μαζωνάκη δημιουργήθηκαν σταδιακά από το 2002 έως το 2013 από την λειτουργία τεχνικής εταιρίας, στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος. Σημειώνεται ότι ο πατέρας του γνωστού τραγουδιστή είχε συλληφθεί ξανά τον Ιανουάριο του 2013, επίσης για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους, τότε, 420.000 ευρώ. 

Τότε, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο τμήμα της περιοχής του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ωστόσο έκανε διακανονισμό για τη σταδιακή αποπληρωμή του χρέους, με αποτέλεσμα να αφεθεί και πάλι ελεύθερος. Ομως, όπως προέκυψε από σχετική ειδοποίηση της Εφορίας προς τις δικαστικές Αρχές, ο Μανώλης Μαζωνάκης δεν ήταν συνεπής όσον αφορά τις δόσεις του διακανονισμού προς το Δημόσιο και τα Ταμεία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ξανά χθες.

Ο πατέρας του γνωστού τραγουδιστή, αφού πλήρωσε το ποσό των 17.000 ευρώ και έκανε νέο διακανονισμό για τη σταδιακή διευθέτηση του χρέους του προς το Δημόσιο και τα Ταμεία, αφέθηκε ελεύθερος.