Είναι top model στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξαιτίας και της πολυδιαφημισμένης σχέσης της με τον επιτυχημένο ηθοποιό Jake Gyllenhaal, η 22χρονη Emily DiDonato. Μεγαλωμένη στο Washingtonville της Νέας Υόρκης είναι ένα κράμα ιταλικής, ιρλανδικής και ινδιάνικης καταγωγής που είχε ως αποτέλεσμα μια έκρηξη σε καμπύλες, σάρκα και γοητεία.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling όταν ένας φίλος της στην εφηβεία την προέτρεψε να κάνει ένα ραντεβού με το πρακτορείο Request Model Management, συνάντηση που θα ήταν καθοριστική αφού την αμέσως επόμενη χρονιά, το 2009, πήρε πρωταγωνιστικό μέρος στη καμπάνια της Guess, ενώ ακολούθησαν οι συμμετοχές της σε εκστρατείες των Ralph Lauren και Maybelline New York.

Το 2009 ξεκίνησε τις πρώτες πασαρέλες της για τη «Victoria’s Secret», ακολούθησαν δεκάδες φωτογραφίσεις και βέβαια η απογείωση στην καριέρα της. Πέρσι, η Emily έκανε και το πρώτο της shooting για το περιοδικό «Sports Illustrated Swimsuit Issue», μια φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε στη Ναμίμπια της Αφρικής με φωτογράφο τον Kayt Jones. Εδώ ποζάρει για το Vamp και κόβει ανάσες…

TAGS