Τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν. Η τηλεπερσόνα με επεμβάσεις, με ρούχα που τα τονίζουν και με μαγιό που τα αφήνουν ακάλυπτα, έχει φροντίσει από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό να τα κάνει θέμα συζήτησης.

Και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει. Είτε πρόκειται για φωτογραφίες παπαράτσι, είτε για δικές της selfie, ο φακός ζουμάρει πάντα στα οπίσθιά της. Είναι ολοφάνερο, πλέον, ότι η τηλεπερσόνα έχει αντιληφθεί ότι το συγκεκριμένο σημείο του σώματός της μπορεί να συντηρεί τη συζήτηση γύρω από το όνομά της και γι' αυτό στρέφει την προσοχή της και το ενδιαφέρον της σε... αυτό.

Και επενδύει κιόλας. Γιατί όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, προφανώς, η Κιμ Καρντάσιαν έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα φουσκώσει, παρά το ότι η ίδια το αρνείται πεισματικά. «Διαβάζω όλες αυτές τις φήμες στα ΜΜΕ που λένε ότι έχω κάνει ενέσεις ή έχω βάλει εμφυτεύματα στα οπίσθια μου. Ασχοληθείτε με τη ζωή σας επιτέλους!», δήλωσε πρόσφατα με τις φωτογραφίες να την διαψεύδουν, ζουμάροντας στα μεγαλύτερα οπίσθια του πλανήτη, μπορεί και της Ιστορίας της ίδιας της ανθρωπότητας…