Η Εύη Βατίδου νιώθει ευτυχισμένη και δεσμευμένη στο πλευρό του Μιχάλη Σταθοκωστόπουλου και για του λόγου το αληθές φόρεσε και νυφικό.

Ο χαρακτήρα και η καλοσύνη του Μιχάλη Σταθοκωστόπουλου, είναι τα σημεία που έχουν κερδίσει την Εύη, η οποία δήλωσε ότι “είναι διαφορετικός” στα μάτια της.

Παράλληλα στις 18 Φεβρουαρίου 2011 εκδόθηκε το διαζύγιο της από τον Αλέξη Κούγια και πλέον ίσως έχει ωριμάσει η ιδέα για ένα νέο γάμο.

Η Εύη δηλώνει ότι από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τον Μιχάλη, “ήταν σαν να είμαστε μαζί από πάντα. Δέσαμε πολύ γρήγορα. Είμαστε αγαπημένοι και ταιριαστοί”, ενώ το μοντέλο φόρεσε νυφικό για τις ανάγκες της φωτογράφησης για το περιοδικό ΟΚ.

Όμως και η Εύη Βατίδου, δεν αποκλείει έναν δεύτερο γάμο,αλλά χρειάζεται χρόνος, “υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξαναπαντρευτώ. Πάντοτε μου άρεσε η οικογένεια”, δηλώνει το μοντέλο ενώ τονίζει ότι μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της

“Θα ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα. Είναι πολύ μεγάλη απόφαση ο δεύτερος γάμος. Δεν το αποκλείω αλλά νομίζω ότι χρειάζεται χρόνος. Ούτως ή άλλως νιώθω δεσμευμένη”, αναφέρει αφοπλιστικά η κ. Βατίδου και συμπληρώνει ότι αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη είναι “να πιστέψει κάποιος σε μένα,έχω περισσότερες δυνατότητες σε επαγγελματικό επίπεδο απ΄ότι έχει φανεί μέχρι τώρα”.