current views are: 1

17 Απριλίου 2014
Δημοσίευση13:34

«J2US», όπως Τιτανικός: Η «καπετάνιος» Ρούλα και ένα πλήρωμα σε πανικό!

Συνεχίστηκαν τα παρατράγουδα στο «Just the two of Us» μόλις στο τρίτο live της Τετάρτης με τους διαγωνιζόμενους να αυθαδιάζουν στον τηλεοπτικό αέρα, τα τεχνικά προβλήματα να στήνουν πανηγυρικό χορό και την παρουσιάστρια του show, Ζέτα Μακρυπούλια, να μην μπορεί να κρύψει την αμηχανία της, καλούμενη να διαχειριστεί ένα απρόσμενο επεισόδιο ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους και κριτική επιτροπή.

Δημοσίευση 13:34’
αρθρο-newpost

Συνεχίστηκαν τα παρατράγουδα στο «Just the two of Us» μόλις στο τρίτο live της Τετάρτης με τους διαγωνιζόμενους να αυθαδιάζουν στον τηλεοπτικό αέρα, τα τεχνικά προβλήματα να στήνουν πανηγυρικό χορό και την παρουσιάστρια του show, Ζέτα Μακρυπούλια, να μην μπορεί να κρύψει την αμηχανία της, καλούμενη να διαχειριστεί ένα απρόσμενο επεισόδιο ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους και κριτική επιτροπή.

Aπό τη Φανή Πλατσατούρα

Συνεχίστηκαν τα παρατράγουδα στο «Just the two of Us» μόλις στο τρίτο live της Τετάρτης με τους διαγωνιζόμενους να αυθαδιάζουν στον τηλεοπτικό αέρα, τα τεχνικά προβλήματα να στήνουν πανηγυρικό χορό και την παρουσιάστρια του show, Ζέτα Μακρυπούλια, να μην μπορεί να κρύψει την αμηχανία της, καλούμενη να διαχειριστεί ένα απρόσμενο επεισόδιο ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους και κριτική επιτροπή.

Αναλυτικότερα, όταν το τηλεοπτικό ζευγάρι Γιώργος Γιαννιάς και Ράνια Κωστάκη ερμήνευσαν πάνω στη σκηνή του show το τραγούδι «Κόκκινη Γραμμή» -που έχουμε ξεχωρίσει από τη φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους- δέχτηκαν την αυστηρή, πλήρως αιτιολογημένη, βαθμολόγηση της έμπειρης κριτική επιτροπής. Και ενώ το show κυλούσε σε γρήγορους ρυθμούς, όταν η κάμερα στράφηκε στα παρασκήνια και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, σχεδόν με συμπεριφορά τραμπούκων σε νεοσύστατη τηλεοπτική συμμορία, οι δύο διαγωνιζόμενοι αποφάσισαν να ακυρώσουν κριτές και show, δηλώνοντας: «παράφορα άδικη η επιτροπή. Απλά μένουμε εδώ για το MEGA, για την παραγωγή και τον κόσμο. Τέλος! Από εδώ και πέρα η επιτροπή δεν μετράει για εμάς τουλάχιστον». Έκδηλη η αμηχανία της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία φάνηκε πως ήταν ανέτοιμη να χειριστεί τέτοιου είδους επεισοδιακές τηλεοπτικές καταστάσεις. Σιωπή φαίνεται πως επικράτησε και από τη μεριά του control, που φρόντισε να σιωπήσει στο “αυτί” της και να μην δώσει κάποια κατευθυντήρια γραμμή. Η στιγμιαία παγωμάρα πέρασε μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες στον ίδιο τον θεατή…

Να θυμίσουμε πως οι… ίντριγκες στο «J2US» ξεκίνησαν από το πρώτο ακόμη live με τον Χάρη Βαρβακούρη να επιτίθεται φραστικά στη Ρούλα Κορομηλά και τη Θεοφανία Παπαθωμά να ξεσπαθώνει στο δεύτερο live, μπροστά στις κάμερες για την αποχώρησή της. Φαίνεται λοιπόν, πως χθες Τετάρτη τρίτωσε το κακό με το «J2US» να θυμίζει έντονα πλέον τον Τιτανικό: Η σπουδαία κυρία της τηλεόρασης, Ρούλα Κορομηλά, να ανοίγει δρόμο σε ρόλο έμπειρου καπετάνιου και το υπόλοιπο πλήρωμα σε κατάσταση πανικού να διακρίνεται πρωτίστως για την έλλειψη γρήγορων (τηλεοπτικών) αντανακλαστικών. 

Μάλιστα, η Ρούλα Κορομηλά έδινε καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής “σωτήριες” πάσες στην τηλεοπτικά άπειρη ακόμη, Ζέτα Μακρυπούλια βοηθώντας την να λυθεί και να αποκτήσει τον «αέρα» της παρουσιάστριας. Και ευτυχώς που υπάρχει ακόμη εκείνη με την τηλεοπτική εμπειρία και την άνεση στον φακό, να προσφέρει ανάσες ενδιαφέροντος σε ένα προχειροστημένο τηλεοπτικό show. Παρατηρούμε δε, πως όσο η κριτική επιτροπή δένει μεταξύ της -ταιριαστή η χημεία Κορομηλά και Θεοφάνους- τόσο οι διαγωνιζόμενοι διχάζονται σε μια προσπάθεια να κλέψουν τη “δόξα”. 

Tο τρίτο live του show ήταν ανεβασμένο σε νούμερα τηλεθέασης, παρότι είχε απέναντί του ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά και τις καθιερωμένες πλέον τέτοιες άγιες μέρες, κινηματογραφικές μεταφορές των παθών του Ιησού Χριστού. Ξεπέρασε το 35% στο τέταρτο, κινούμενο σε ανοδική τροχιά, μετά την μικρή αριθμητική πτώση του στο δεύτερο live.

Υ.Γ.: Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια «καληνύχτισε», τηλεοπτικές κάμερες, καλώδια και ηχητικά μηχανήματα παρέλασαν μπροστά από τις οθόνες μας, μαρτυρώντας αν μη τι άλλο προχειρότητα. Μπορούν και καλύτερα στο MEGA…
 


σχετικα αρθρα