Πρωταγωνίστρια, σταρ και κληρονόμος ενός κολοσσού της τηλεόρασης, του Άαρον Σπέλινγκ, η Τόρι μίλησε για τα αδιέξοδα στον γάμο της και την σεξουαλική της ζωή, παραμένοντας η βασίλισσα του gossip τύπου στις ΗΠΑ. 

Αποκάλυψε, λοιπόν, σε συνέντευξή της ότι έχει να κάνει sex με τον Ντιν Μακ Ντέρμοτ εδώ και τέσσερις μήνες! Ο σύζυγός της είναι εθισμένος στο sex, μια νέα εξάρτηση που συνηθίζεται στο Χόλυγουντ, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο την λέμε, απλώς «κεράτωμα» και τον έστειλε, κιόλας, σε κλινική αποτοξίνωσης.

Στο περιοδικό «Us Weekly», είπε: «με τον Ντιν έχουμε να κάνουμε sex από τον Δεκέμβριο» ενώ ομολόγησε πως αντέδρασε όταν έμαθε για την απιστία του: «Στην αρχή όταν μου το είπε ο εκπρόσωπος Τύπου μου, δεν τον πίστεψα. Μια εβδομάδα μετά, ένα νέο δημοσίευμα που βγήκε, τάραξε τόσο πολύ τον σύζυγό μου, που κατάλαβα πως το χειρότερο είχε συμβεί. Ο Dean μου μίλησε για όλο το Σαββατοκύριακο που πέρασε με την 28χρονη Emily. Δεν του ζήτησα πολλές λεπτομέρειες. Απλά να μου πει τα γεγονότα. Άκουγα και προσπαθούσα να μην κλάψω ή να δείξω κάποιο συναίσθημα. Δεν έκλαψα τελικά. Ούτε κι εκείνος! Έδειχνε μετανιωμένος!».

Αυτά τώρα ως κινήσεις και ομολογίες, είναι πολιτισμός, κορίτσια, αν δεν το ξέρατε...

TAGS