Μετά από τον εκνευρισμό του Γιώργου Γιαννιά και της Ράνιας Κωστάκη, το βράδυ της Τετάρτης, εξαιτίας της κριτικής που δέχτηκαν από την επιτροπή του Just the two of us, ο τραγουδιστής εξαπολύει νέα πυρά μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook. 

Το βράδυ εκείνο, η Ράνια Κωστάκη πήρε το μικρόφωνο και εξέφρασε την δυσαρέσκεια της από την βαθμολογία που της έδωσε η κριτική επιτροπή. Χαρακτηριστικά είπε: «Εμείς μετά από την κριτική της επιτροπής και μόνο, όχι του κόσμου είχαμε αποφασίσει να φύγουμε, αλλά δεν θα το κάνουμε, θα μείνουμε εδώ», με τον Γιώργο Γιαννιά να συμπληρώνει: «Ήταν παράφορα άδικη η επιτροπή. Οπότε αποφασίσαμε από κοινού να μείνουμε! Από εδώ και πέρα η κριτική επιτροπή για εμάς δεν μετρά». 

Μία μέρα μετά, την Πέμπτη, ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε στο facebook: «AΠO OTI ΓNΩPIZΩ TO J2US EINAI ENA ΨYXAΓΩΓIKO ΠAIXNIΔI OPΓANΩMENO ΓIA ENAN AΓIO ΦIΛANΘPΩΠIKO ΣKOΠO KAI OXI ENA TALENT SHOW ΣTO OΠOIO OI KPITEΣ EITE ME BAΘMOYΣ EITE ME KPITIKH EΠIΠΛHTOYN H AΠOΘAPPYNOYN AYTOYΣ ΠOY KATA THN ΓNΩMH TOYΣ < EIXAN TO ΘPAΣOΣ > NA ΔIAΓΩNIΣΘOYN. ΛIΓO ΠPOΣEKTIKH KAI ΘETIKH ANTIMETΩΠIΣH ΓENIKA ΠOTE ΔEN EBΛAΨE KANENAN. KAI O NOΩN NOEITΩ».

Και τα παρατράγουδα συνεχίζονται...