Αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Michael Jackson!

Αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Michael Jackson!

Στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας του ο αείμνηστος βασιλιάς της pop επιδιδόταν σε θερμούς αναγκαλισμούς και καυτά φιλιά με μία πανέμορφη Ανατολικοευρωπαία, όπως αποκαλύπτουν οι σωματοφύλακες του Michael Jackson, Javon Beard και Bill Whitfield στο βιβλίο τους "Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days".

Οι δύο άνδρες γράφουν ότι ο εκκεντρικός popstar τους είχε αναθέσει να παραλάβουν τη μυστηριώδη γυναίκα, την οποία αποκαλούσε "φίλη" και τους έστελνε να της αγοράσουν δώρα από το Tiffany εν αναμονή της άφιξής της στην πόλη.

"Κουκλάρα" χαρακτηρίζουν οι συγγραφείς και πρώην σωματοφύλακες, το κρυφό αμόρε του Michael Jackson, η οποία ήταν περίπου 1,63 και είχε εκπληκτικό κορμί, όπως την περιγράφουν.

Επιπλέον, αποκαλύπτουν ότι ο Jackson την επισκεπτόταν μυστικά τα βράδια σε κοντινό ξενοδοχείο, μόλις τα παιδιά του έπεφταν για ύπνο. Αλλά η "φίλη" δεν ήταν ο μοναδικός έρωτάς του, καθώς ο Jackson είχε συναντήσεις με πολλές γυναίκες.

Μία παπό αυτές ήταν και η άλλη αδυναμία του, μία ακόμη γυναίκα στην οποία είχε δώσει το ψευδώνυμο "λουλούδι". Το "λουλούδι" τον επισκέφθηκε λίγες μέρες μετά τη "φίλη" κι ενώ οι δυο τους ήταν κοντά, ο Jackson είχε μεγαλύτερη αδυναμία στη "φίλη", ισχυρίζονται οι σωματοφύλακες.

Έλεγε ότι ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον όταν "η φίλη" ήρθε στην πόλη και ήθελε οι δύο άνδρες να εξασφαλίσουν ότι τα πάντα θα ήταν έτοιμα για την άφιξή της.

Κωδικοποιημένες αποκαλύψεις μετά θάνατον...

Πηγή: NEW YORK DAILY NEWS, DAILY MAIL

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο