Σύσσωμη η ελληνική τηλεόραση κατέκρινε τη συμπεριφορά της Ράνιας Κωστάκη απέναντι στην κριτική επιτροπή του Just the Two of Us, στο οποίο συμμετέχουν ως διαγωνιζόμενοι.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι η Ράνια Κωστάκη απαξίωσε την κριτική επιτροπή με τον τρόπο που μίλησε γι' αυτή και ότι έτσι όπως συμπεριφέρεται δεν πρόκειται να κερδίσει. «Επιλέγεις τι θα πεις… ο τρόπος δυστυχώς που μιλάει... κάνει και ραδιόφωνο... και ο τόνος… πρέπει να καταλάβει ότι τόνος και το ύφος που λέμε κάτι, όλος ο τρόπος που μίλησε απαξιωτικά για την επιτροπή… » ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και ο Πέτρος Κωστόπουλος όμως, μέσω της πρωινής εκπομπής του καυτηρίασε έντονα τον τηλεοπτικό τρόπο της διαγωνιζόμενης ραδιοφωνικής παραγωγού. «Η Κωστάκη μού θύμισε δηλώσεις πολιτικών. Να πάει να κάνει κόμμα με τον Θεοδωράκη», σχολίασε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. 

Τέλος, και η Κλεοπάτρα Πατλάκη μέσα από τη «Μεσημεριανή Μελέτη» εξέφρασε έντονα την άποψή της για όσα διαδραματίστηκαν στο talent show του MEGA την προηγούμενη Τετάρτη, αναφέροντας ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι εντελώς ανάρμοστη.