current views are: 6

23 Απριλίου 2014
Δημοσίευση13:54

Star Alert: Πες το μου πως θα πρέπει να μάθω τις απόψεις της Κάβουρα, τώρα!

Κόβονται δέντρα αιωνόβια στον Αμαζόνιο! Για να γίνουν χαρτί να τυπωθούν περιοδικά! Και τι έχουν μέσα; Την καθημερινότητα της Βίκυς Κάβουρα με τ’ όνομα και τον χωρισμό της Συνατσάκη με τον Μύρωνα Στρατή, που ούτε η Αντζελίνα με τον Μπραντ Πιτ να ‘τανε δηλαδή και να ‘χαμε καούρα να μάθουμε λεπτομέρειες!

Δημοσίευση 13:54’
αρθρο-newpost

Κόβονται δέντρα αιωνόβια στον Αμαζόνιο! Για να γίνουν χαρτί να τυπωθούν περιοδικά! Και τι έχουν μέσα; Την καθημερινότητα της Βίκυς Κάβουρα με τ’ όνομα και τον χωρισμό της Συνατσάκη με τον Μύρωνα Στρατή, που ούτε η Αντζελίνα με τον Μπραντ Πιτ να ‘τανε δηλαδή και να ‘χαμε καούρα να μάθουμε λεπτομέρειες!

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Κόβονται δέντρα αιωνόβια στον Αμαζόνιο! Για να γίνουν χαρτί να τυπωθούν περιοδικά! Και τι έχουν μέσα; Την καθημερινότητα της Βίκυς Κάβουρα με τ’ όνομα και τον χωρισμό της Συνατσάκη με τον Μύρωνα Στρατή, που ούτε η Αντζελίνα με τον Μπραντ Πιτ να ‘τανε δηλαδή και να ‘χαμε καούρα να μάθουμε λεπτομέρειες!

Δηλαδή, θυσιάζεται το αιωνόβιο, χρήσιμο για να ανασαίνει ο πλανήτης, εξωτικό δεντράκι για να μάθουμε λεπτομέρειες για τη ζωή της Βίκυς Κάβουρα, που ούτε την ιδία ξέρουμε, ούτε η ζωή της μας νοιάζει. Άσε δε, που το παίρνει και η κάθε Βίκυ Κάβουρα στα σοβαρά και αρχίζει τις κλισέ τοποθετήσεις.

Καλεσμένη στου Θέμου Αναστασιάδη, ήρθε να σπάσει τη σιωπή της και τηλεοπτικά, το κορίτσι που αμέτι μου χαμέτι μου, πρέπει να βάλω στο μυαλό μου και να προσποιούμαι ότι μας νοιάζει. Τι λοιπόν ρηξικέλευθο είχε να πει και να κομίσει στο ανθρώπινο πνεύμα η Βίκυ Κάβουρα με τ’ όνομα; «Μερικές φορές, υπάρχει θράσος. Δεν ξέρω πώς να εκφραστώ εδώ που βρίσκομαι. Περισσότερο μιλάω για ερωτήσεις που μου γίνονται και την αντίδραση του δημοσιογράφου, όταν δεν απαντώ. Δεν θα έπρεπε να το λέω στην τηλεόραση αυτό, αλλά εκνευρίζομαι πολύ… βλέπω το θράσος, όταν δεν απαντάω για πράγματα που αφορούν την προσωπική μου ζωή. Δεν θα βάλω κανέναν μέσα στο σπίτι μου, όσο κι αν χτυπιούνται. Κι αυτό τους τρελαίνει! Τι να κάνω τώρα;»… εσύ; Εμείς τι να κάνουμε!

Με ποιον τα ‘χεις κουκλίτσα μου; Με τον Κλούνεϊ και σε κυνηγάει ο μισός πλανήτης; Κάνα μεροκάματο θέλουν οι άνθρωποι να βγάλουν και κάθονται και ασχολούνται μαζί σου, που δεν είσαι και η Μέριλ Στριπ, επίσης και που σκασιλάρα τους. Είσαι άλλη μια νέα ξανθιά και κατά κάποιον τρόπο ηθοποιός. Και τι να σε ρωτήσουν κιόλας οι άνθρωποι δηλαδή; Για τις επιτυχίες σου στο θέατρο, την άποψή σου για τον Γκροτόφσκι, ή το πώς αισθάνεσαι για τους ρόλους στην αρχαία ελληνική δραματουργία; Και που ασχολούνται κάποιοι μαζί σου, θα έπρεπε να σε κάνει να τους στείλεις ανθοδέσμες όχι να θιγείς και εσύ από το κυνηγητό που σου κάνουν οι δημοσιογράφοι. Μεταξύ μας τώρα, δεν γνωρίζω ούτε έναν να καίγεται να έχει δηλώσεις σου, αλλά πες ότι υπάρχει (ένας), τόσο καταπιέστηκες εσύ; Πού ζούμε; Στο Λος Άντζελες, που δίνει η βιομηχανία του θέματος ντόπες ονείρου στο παγκόσμιο κοινό;

Και επειδή ζούμε εδώ και κάπως όλοι ψωμί πρέπει να βγάλουμε, ασχολιόμαστε και με τον χωρισμό της Μαίρης Συνατσάκη, που είναι απόλυτα συμπαθής και του Μύρωνα Στρατή! Προσωπικά ούτε ότι ήταν μαζί γνώριζα, ούτε ότι δεν είναι πια. Καλό και το gossip και το παστέλ κιτρινάδι το ελαφρύ και η ελαφριά θεματολογία. Αλλά μην μας φύγει η μασέλα από τα χασμουρητά! Σταρ η Κάβουρα και θέμα ο χωρισμός της Συνατσάκη! Και ξαναγυρνάω στα δέντρα στον Αμαζόνιο…

Το τροπικό δάσος του Αμαζονίου καλύπτει περίπου επτά εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα και το 37% του οξυγόνου που υπάρχει στην ατμόσφαιρα παράγεται στο δάσος αυτό. Έχει χαρακτηριστεί ως ο «πνεύμονας» του πλανήτη, όμως τον χρόνο που πέρασε η έκτασή του μειώθηκε κατά 26.130 τετραγωνικά χιλιόμετρα, εξαιτίας της αποψίλωσης. Η περίοδος Αυγούστου 2003 – Αυγούστου 2004 ήταν η δεύτερη χειρότερη χρονιά για τον Αμαζόνιο από τότε που άρχισε να γίνεται η μέτρηση της καταστροφής. 

Το αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε την περίοδο 1994-1995, στη διάρκεια της οποίας καταστράφηκαν 29.050 τετραγωνικά χιλιόμετρα δάσους. Και όλα αυτά για να γίνονται και χαρτί και περιοδικά που αφορούν στην προσωπική ζωή της Κάβουρα, που εκνευρίζεται κιόλας. Δήλωσε μάλιστα σε κάποιο από τα δυο gossip πρωινά που παίζουνε, η σταρ με περισσή αλαζονεία πως «Δεν μπορώ να περπατάω στον δρόμο και να βλέπω τη σχέση μου κρεμασμένη στα περίπτερα». Σε περιοδικό δε, είδαμε συνέντευξή της de profundis που έλεγε πόσο της αρέσει να μαγειρεύει στον αγαπημένο της! Τη σχέση της σόλο λοιπόν, δεν θέλει να τη βλέπει στα περίπτερα, αλλά συνοδευμένη με συνταγές δικές της! Και ξαναλέω ο Αμαζόνιος πεθαίνει! Ε! Όχι! Ας σώσουμε τα τροπικά δάση εμείς και η Κάβουρα με τ’ όνομα την προσωπική της ζωή… Save Amazonio, save Kavoura’s life…


σχετικα αρθρα